TeamSport E-Karting




TeamSport E-Karting: karten, bowling en VR

Klaar? Gassen maar! Bij TeamSport E-Karting scheur je in volle vaart over het circuit van bijna een halve kilometer lang. Spanning en adrenaline gegarandeerd. Wie van je vrienden, familieleden of collega's zet de snelste rondetijd neer? De sessies duren 10 minuten. En heb je niet genoeg aan één sessie, plak er dan gewoon een tweede of derde aan vast. Maar behalve scheuren over de kartbaan kun je in dit toffe centrum ook nog bowlen, gamen in virtual reality en e-darten.

Karten voor kinderen

Kinderen mogen nog niet autorijden, maar een rondje op de kartbaan kan wel! De baan is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Natuurlijk stuurt TeamSport je niet zonder instructie het circuit op. Het professionele team zorgt ervoor dat alles helemaal veilig verloopt. Ervaring is niet nodig. Zo kunnen niet alleen de jonge coureurs met een grote glimlach de snelheid opvoeren, maar kunnen ook volwassenen met een een gerust hart het gaspedaal intrappen.

Bowlen, darten en gamen in VR

Maar je kunt je rondje karten ook combineren met andere activiteiten. Wat dacht je van een potje mini-bowling? Of ga voor de VR-experience met 4D-effecten (zoals een trillende vloer), waarbij je vrij rondloopt en je voor even écht in een andere wereld waant. En behalve E-Karten kun je ook E-Darten. Ga voor de roos, net als Robin Hood.

TeamSport E-Karting in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 40,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.teamsport-ekarting.nl

TeamSport E-Karting
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.