1

Escaperoom Zandvoort




Spanning en sensatie bij Escaperoom Zandvoort

Beleef een spannend avontuur in Escaperoom Zandvoort. In deze spannende escape hebben ze drie kamers, met elk een uitdagend raadsel. Iedere escaperoom duurt 60 minuten.

The Grand Prix

De laatste race van het seizoen is aangebroken en het spant erom: wie is de nieuwe wereldkampioen? Maar dan gaat het mis, de Formule 1-auto van de favoriete coureur is op een onverklaarbare wijze verdwenen. Weten jullie de auto op tijd terug te vinden én hem race-klaar aan de start te krijgen? The Grand Prix speel je met twee tot zes personen.

The Boat Trip

Visser Jacob is met zijn schip The Black Seagull op zee. Door een hoge golf verliest hij zijn evenwicht en breekt hij zijn been. Hoe komt hij nu weer terug naar de haven van IJmuiden? Help Jacob met het besturen van zijn vissersboot, maar pas op... De Noordzee is onvoorspelbaar en er kan plotseling een storm opsteken. The Boat Trip speel je met twee tot vier personen.

The Gold Mine

Diep onder de duinen van Zandvoort bevindt zich een gesloten goudmijn. Na jaren en jaren geeft de overheid eindelijk toestemming dat de goudmijn weer geopend mag worden. Er gaan geruchten dat er nog een hoop goud te vinden is, maar dat er ook gevaarlijke en duistere krachten zijn. Durven jullie de goudmijn in? The Gold Mine speel je met twee tot zes personen.

Escaperoom Zandvoort in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek escaperoomzandvoort.nl

Escaperoom The Grand Prix. Foto: © Escape Room Zandvoort
Escaperoom The Grand Prix. Foto: © Escape Room Zandvoort
Escaperoom The Gold Mine. Foto: © Escape Room Zandvoort
Escaperoom The Gold Mine. Foto: © Escape Room Zandvoort
Escaperoom The Boat Trip. Foto: © Escape Room Zandvoort
Escaperoom The Boat Trip. Foto: © Escape Room Zandvoort