Tubing & Net park Adventure City




Razendsnel glijden op de spectaculaire tubingbaan

Roetsj met kriebels in je buik razendsnel naar beneden van de tubingbaan in het Tubing & Netpark van Adventure City! De gave tubingbaan is maar liefst 12 meter hoog en 75 meter lang. Stap op een band en waag je aan de afdaling. Wedden dat je daarna nog keertje wilt? En nog een keer en nog een keer...

Naast de tubingbaan kun je met hetzelfde ticket allerlei netparcoursen uitproberen. Klimmen, kruipen, rollen en springen: je kunt je eindeloos vermaken in de netten, zowel binnen als buiten.

 Bezoek www.adventurecityrotterdam.nl

500 vierkante meter aan netten

Zoveel netten zag je nog nooit bij elkaar. Allemaal met elkaar verbonden en allemaal met een andere activiteit voor het grootste klim- en klauteravontuur van je leven. Via kruip- en sluipdoorgangen ga je van het ene net naar het andere. Onderweg ontdek je dat je nog veel meer kunt doen in deze netten dan springen als op een trampoline. Je komt op velden met kleine en grote ballen, velden waar je kunt voetballen - probeer dan maar eens overeind te blijven! - en zelfs velden met bokszakken om lekker tegen te slaan. Het allerspectaculairst is misschien wel het spannende nettendoolhof. Of misschien toch die hele lange gang van netten...

Hoogste tubingbaan van Nederland

Met een ticket van een uur of langer kun je zo vaak als je wilt naar beneden van de spectaculaire tubingbaan. Je loopt via een trap omhoog, stapt op de band en gaat dan razendsnel omlaag, de diepte in. Eigenlijk net als de tubingbanen in waterparken, alleen nog hoger, nog sneller én je blijft droog. Op je tocht omlaag zoef je ook nog eens door snelle bochten en een donkere tunnel. Wat een kick geeft dat! Leuk: er zijn twee banen naast elkaar, dus je kunt de strijd aanbinden met vrienden of je ouders. Wie is het snelste beneden?

Indoor en outdoor klimpark

In het avontuurlijke indoor zip- en klimpark Adventure City in Rotterdam klim je met de hele familie de hoogte in. Het klimpark van 2000 m2 heeft uitdagingen voor elke leeftijd. Van een puppy klimparcours, een meter boven de grond, tot een spannende free fall en een Via Ferrata. En er is meer! Ook in de buitenlucht kun je lucht in op verschillende klimparcoursen, van 1 meter tot 20 meter hoogte! Het outdoor klimpark heeft ook een aantal spectaculaire attracties.

Tubing & Net park Adventure City in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.adventurecityrotterdam.nl

Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.
Foto: Adventure City Rotterdam.