Hollywood Event Center
Hollywood Event Center: race, golf en ontsnap als een ster!

Racen als een echte autocoureur, spelen op een interactieve minigolfbaan of ontsnappen uit een kubus, het kan allemaal bij het Hollywood Event Center! In ieder hoekje van dit 4000m2 grote activiteitenwalhalla in Rotterdam is wel iets te doen. Verlies jezelf in gave games, zoals een potje street curling, shuffleboard of beerpong. Een ding is zeker: je dagje uit geeft genoeg stof tot napraten.

 Bezoek www.hollywoodeventcenter.nl

Racesquare Rotterdam

Geef vol gas en scheur over alle bekende Formule 1-circuits in de racesimulatoren van Racesquare Rotterdam (tot wel 60 spelers). Leuk voor doorgewinterde gamers, maar ook voor iedereen die dit voor het eerst doet. De simulatoren zijn namelijk in te stellen naar je eigen niveau. Neem het een uur lang tegen elkaar op, terwijl de marshall de race begeleidt en van live commentaar voorziet. Ondertussen verschijnen overal om je heen rook- en lichteffecten. En vergeet niet om iets te roepen via de boardradio. Of kies voor de full motion-simulator, waarbij je stoel meebeweegt (20 minuten). Trap in dat pedaal!

Lucky Putt Minigolf

het concept van minigolf ken je vast wel, maar zoals bij Lucky Putt Minigolf vind je deze leuke activiteit nergens. De bal zo snel mogelijk in het putje mikken is ook maar zo saai. Ga allerlei uitdagingen aan om binnen de tijd zoveel mogelijk punten te scoren. Met de spectaculaire licht- en geluidseffecten wordt een potje minigolf een ware totaalbeleving. De score wordt automatisch bijgehouden op interactieve schermen, veel handiger dan met een potloodje.

X-Cube Escaperooms

Of laat je opsluiten in een X-Cube Escape Room, een 16m2 grote kubus vol haarscherpe touchscreens en indringend geluid. Ontsnap binnen een uur door puzzels op te lossen en vooral door goed samen te werken. Los een moord op of maak een bom onschadelijk. Spannend! Speel deze toffe real life videogame met twee tot zes personen. Ben je met een grotere groep, maak er dan een wedstrijdje van. Boek twee of drie X-Cubes en ga voor de snelste tijd. Kraken jullie de code voor het te laat is?

Geniet van fijne horeca

Maar behalve heel veel te doen, is er natuurlijk ook ruimte voor ontspanning. Waan je voor even een echte filmster in het Hollywood Café. Herken je de beroemde filmscènes? Of bekijk de beste sportwedstrijden op 38 schermen in de Hollywood Sportsbar. Neem een hotdog en een milkshake, waardoor het voelt alsof je in Amerika bent. In de Loungebar geniet je van een smakelijke cocktail en een rijkelijk gevulde borrelplank. Keuze genoeg!

Hollywood Event Center in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.hollywoodeventcenter.nl

Doe allerlei toffe activiteiten! Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Doe allerlei toffe activiteiten! Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Race tegen elkaar als echte coureurs. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Race tegen elkaar als echte coureurs. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Speel een potje poolbiljart. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Speel een potje poolbiljart. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Proost samen aan de bar. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu
Proost samen aan de bar. Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu