1

Op stap met z’n twee op een regenachtige dag

Indoor uitstapjes vol romantiek

Uit met je partner Redactioneel door
Foto 1. Dagje uit met je partner op een regenachtige dag? Check deze indoor dates. Foto: Motion Imagination Experience

23 augustus 2023 Toerisme Dagje weg met je partner op een koude of regenachtige dag? Genoeg keuze! Deze acht indoor uitjes zijn leuk als eerste date of als jullie al jaren samen zijn. Leer elkaar (nog beter) kennen in een fascinerend museum of tijdens een culinaire workshop. Daag elkaar uit in een arcadehal of kom helemaal tot rust in een wellnesscentrum.

Boules & Bites

Rotterdam, Zuid-Holland - Ga de strijd aan op de jeu-de-boules-baan van Jules BoulesBitesBar in Rotterdam. Jeu-de-boules saai? Helemaal niet! Als je eenmaal begint te gooien, word je vanzelf heel fanatiek. Het is nog best een kunst om de ballen zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Wie komt er als winnaar uit de strijd? Na een paar potjes kan je bij deze locatie nog gezellig napraten en wat eten.

Foto 2. Eén, twee... gooien maar! Foto: Jules BoulesBitesBar © Violet88
Vind hier nog meer uitstapjes om met je partner te doen.

Daten in de arcadehal

Rotterdam, Zuid-Holland - Racen als een echte autocoureur, spelen op een interactieve minigolfbaan of ontsnappen uit een kubus. Het kan allemaal bij het Hollywood Event Center! In elk hoekje van dit 4000 m2 grote activiteitenwalhalla in Rotterdam is wel iets te doen. Verlies jezelf in gave games, zoals een potje street curling, shuffleboard of beerpong. Een ding is zeker: je dagje uit geeft genoeg stof tot napraten.

Of kies één van deze andere arcadehallen in Nederland.

Foto 3. Wie is de snelste van jullie twee? Ga de strijd aan! Foto: Hollywood Event Center © Benedicta Badu

Samen opgesloten

Antwerpen, België - Stap samen in de next-level escaperoom in Antwerpen bij Room of Riddles. Elke kamer, boordevol gevaren en mysteries, heeft een eigen uniek verhaal en bijbehorende uitdagingen. Aan jullie de keuze uit welke kamer je wilt proberen te ontsnappen! Na deze ontsnappingservaring kennen jullie elkaar ongetwijfeld een stuk beter.

Combineer Room of Riddles met de Chocolade Experience die ook in Antwerpen te vinden is.

De tekst gaat verder onder de video.

Vlinders spotten

Waarland, Noord-Holland - Dwaal samen rond in de tropische wildernis van Vlindertuin Vlindorado. Hier kom je de mooiste vlinders tegen, in alle kleuren van de regenboog. En als je heel stil staat, komt er misschien wel één op je zitten! Een bijzonder onderdeel van Vlindorado is de rupsentuin. Wie goed kijkt, komt hier geheid rupsen tegen. Speur samen met je date naar de insecten en maak een romantische tocht door de verschillende ruimtes.

Foto 4. Speur naar de mooiste vlinders in de vlindertuin. Foto: Vlindertuin Vlindorado

Romantiek in de sneeuw

Landgraaf, Limburg - Bind de ski’s of het snowboard onder en stap de sneeuw in bij ‘s werelds grootste indoor wintersportresort: Snowworld Landgraaf. Hier ervaar je het gevoel van wintersport, maar dan dicht bij huis. Roetsj een van de pistes af op ski’s, of neem plaats op een sleetje en ga de sleebaan op. Je vindt hier ook het Funpark met toffe obstakels. Vind je één dag wintersport te kort? Boek dan een overnachting in het viersterrenhotel en maak er een weekendje weg van. Ligt Limburg niet op jouw route? In Zoetermeer bevindt zich ook een Snowworld.

Foto 5. Niet zo goed in skiën of snowboarden? Boek een les! Voor je het weet zoef je als een prof naar beneden. Foto: Meijs

Bubbelen met z'n twee

Bleiswijk, Zuid-Holland - Toe aan een rustig uitstapje? Trakteer jezelf en je partner op een ontspannen dagje bij Elysium. Hier vind je verschillende sauna’s, (stoom)baden en relaxruimtes. Dankzij de tropische uitstraling voel je je even volledig op vakantie. Laat jezelf wegdrijven in de Laguna, het spiritueelbad of het 1001 Nachtbad. Ook is er een buitengedeelte met een verwarmd buitenbad, een zoutwaterbad en diverse bubbelbaden. Beleef een rustgevende dag uit waarbij je alle tijd hebt voor elkaar.

Beleef je liever een wellness dag zonder anderen? Boek dan een privésauna bij Spa Bada.

Foto 6. Beleef een heerlijk ontspannen dag uit bij Elysium. Foto: Elysium © Arno Hoogwerf

Stap in een wereld vol kleur

Eindhoven, Noord-Brabant - Beleef een dag vol verwondering bij Motion Imagination Experience in Eindhoven. Hier wordt je verbeelding op elke mogelijke manier geprikkeld met prachtige projecties, lichteffecten en digitale kunstwerken. Laat je meevoeren door een betoverende lichtshow. De ruime Lounge is perfect om na afloop na te praten over jullie ervaring. De kleurrijke drankjes en hapjes zijn helemaal in de sfeer van de Experience, net als de Lounge zelf. Bijzonder wordt het zeker!

Foto 7. Beïnvloed zelf wat er gebeurt. Foto: Motion Imagination Experience

Als filmster op de foto

Geesteren, Gelderland - Op zoek naar een bijzondere en originele date? Boek een fotoshoot in Geesteren en kruip in de huid van een beroemde filmster. Alles wordt uit de kast getrokken voor de beste foto. Laat jullie transformeren tot een klassiek Hollywoodkoppel of kies voor de victoriaanse stijl en wordt gefotografeerd als de echte Rose en Jack van de Titanic. Hoe tof is het om zo'n unieke foto aan de muur te hebben?

Foto 8. Op de foto als een echte Marilyn. Foto: Als Een Filmster Op De Foto

Nog meer leuke dates:

Foto 9. Een koffie of lunch als date werkt ook altijd goed. Foto: Elysium © Arno Hoogwerf

Laatst gewijzigd: 2023-08-17 14:23:27 · Gepubliceerd: 23 augustus 2023 - 2564