IJsboerderij IJscowd




Kom spelen én ambachtelijk ijs eten bij ijsboerderij IJscowd!

Op een warme lente- of zomerdag is IJsboerderij IJscowd de ideale plek voor een uitje met het gezin tijdens een vakantie. Kinderen kunnen namelijk lekker spelen op de speelboerderij, waar je een trampoline, skelters en schommels vindt. Zijn ze uitgespeeld, dan kunnen ze ook nog even (jonge) dieren aaien en knuffelen. Grote kans dat de kids daarna in ieder geval uitgeput én uitgedroogd zijn. Nou, geen zorgen: daar is de ijsboerderij voor. En hier eet je niet zomaar een ijsje, maar een echt ambachtelijk ijsje gemaakt met melk van de eigen koeien op de boerderij. Mmm!

Ben je na het bezoek aan de ijsboerderij dolenthousiast geworden over het ambachtelijke ijs en de streekproducten? Dan kun je je ervaring meenemen naar huis. Op de boerderij is er namelijk ook een boerderijwinkel, waar ze het ambachtelijke ijs en andere producten van de boerderij verkopen. Een leuk souvenir voor jezelf of een ander!

IJsboerderij IJscowd in Hattem leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 speelboerderij ijsboerderij ijscrowd hattem

IJsboerderij IJscowd
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.