1

Het Lokaaltje




Lunchen, spelen en unieke items shoppen bij Het Lokaaltje

Bij Het Lokaaltje in Middelburg hebben ze een speelhoek, zelfgemaakte taart, ander eten en drinken, een terras én borrelkaart. Daarmee is het een zeer aangename plek voor elke ouder en kind, en duidelijk ook een duurzame plek. Zo pronkt midden in de ruimte een boomstam. Merkwaardig! Deze boomstam vind je in de speelhoek, waar kids lekker kunnen spelen met onder meer een houten speelgoedtrein, blokken en het telraam. Ondertussen zitten de ouders en oppassers daar vlak naast met een hapje en drankje. Het is immers ook een café; een kindercafé om precies te zijn. Maar wel één waar ouder en kind zich makkelijk thuis voelen door de knusse, gezellige sfeer. Niet alleen straalt het interieur rust uit, ook de menukaart dankzij bijvoorbeeld de homemade appeltaart.

Heb je je vervolgens volgepropt met de lekkere dingen op de kaart, maar is je kind nog niet uitgespeeld? Neem dan nog even een kijkje in de winkel. Hier kun je goed terecht voor cadeautjes voor een ander, of gewoon jezelf natuurlijk. Dat mag ook!

Mocht je trouwens op zoek zijn naar een leuke workshop, zit je bij Het Lokaaltje ook goed. Check de website of social media voor hun actuele agenda.

Het Lokaaltje in Middelburg leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,00 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 kindercafe het lokaaltje middelburg

Het Lokaaltje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.