1

Outdoor escape game De Derreper Beweging




Ontdek Egmond aan Zee tijdens escape game De Derreper Beweging

Heb je escape rooms altijd al fascinerend gevonden, maar wil je niet worden opgesloten? Dan is een outdoor escape game zoals De Derreper Beweging meer iets voor jou! In Egmond aan Zee kun je deze boeiende escape game spelen met je vrienden, familie, collega's, noem maar op. Zolang je maar teams van vier kan vormen. Vervolgens gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Wie treedt toe tot het unieke genootschap De Derreper Beweging?

Dit genootschap heeft als doel om de geschiedenis van de badplaats in leven te houden. Dat is dan ook waar je over leert tijdens de escape game. Ondertussen ontdek je meteen diverse mooie plekken in het dorp. En dat allemaal op spelenderwijze, zonder tijdsdruk en met je telefoon. Ja, een (opgeladen!) smartphone is wel nodig. Al komen er ook fysieke spelelementen voor gedurende de game. Durf jij de uitdaging aan?

Outdoor escape game De Derreper Beweging in Egmond aan Zee leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 derreper beweging egmond aan zee

Outdoor escape game De Derreper Beweging
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.