Jinda Thai massage



Creëer rust en balans dankzij de authentieke Jinda Thai massage

Ontsnap aan de drukte en ga voor een traditionele Thaise massage bij Jinda Thai massage. Wanneer je binnenwandelt bij de massagesalon in het Brabantse Oss, voelt het alsof je in Thailand bent. Ook kom je alleen al door het sfeervolle interieur en de kalmerende muziek tot rust. Vervolgens vertelt één van de ervaren masseuses je meer over de gekozen behandeling. Hierbij staan persoonlijke behoeften en voorkeuren altijd centraal. De masseuses geven elke persoon graag een gepersonaliseerde behandeling, waardoor je zowel fysiek als mentaal volledig ontspant.

 Bezoek jinda-massage.nl

Arrangementen

Er zijn twee arrangementen beschikbaar: de Wellness en Specials. De Wellness-massage laat je helemaal ontspannen van je nek tot aan je voeten en verlost je van alle stress. Als je gewoon even wil ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven, dan is deze behandeling perfect voor jou. Ben je in voor iets nieuws? Ga dan voor het Specials-arrangement. Hierbij krijg je onder meer een Thaise massage met kruidenstempels. Dankzij de bijzondere massage kom je in diepe rust en verbeter je je bloedcirculatie. Het is perfect tegen spierpijn en goed voor een betere huid.

Duo massage

Me-time is hartstikke leuk, maar Jinda Thai massage helpt ook graag aan een leuk uitstapje voor met je partner, vriend(in) of een familielid! Zij bieden daarvoor een voordelige duo massage. Geniet samen van een Thaise massage én elkaars gezelschap. Je hoeft niet per se dezelfde massage te kiezen.

Jinda Thai massage in Oss leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek jinda-massage.nl

Bij de Jinda Thai massage staan persoonlijke behoeften centraal. Foto: Jinda Thai massage
Bij de Jinda Thai massage staan persoonlijke behoeften centraal. Foto: Jinda Thai massage
Ontspan tijdens een traditionele Thaise massage. Foto: Jinda Thai massage
Ontspan tijdens een traditionele Thaise massage. Foto: Jinda Thai massage