Rijk der Kabouters
Rijk der Kabouters - TIJDELIJK GESLOTEN

Rijk der Kabouters is heel 2024 gesloten.

Al wandelend over de kronkelpaadjes van het Rijk der Kabouters ontmoet je ruim tweehonderd kabouters. Nee, deze dwergjes bestaan niet alleen in sprookjes. In het Drentse Eext hebben de kabouters een echt thuis gevonden! Vooral gezinnen met jonge kinderen tot acht jaar zullen genieten van dit rustige park. Aan de hand van een speciale route ontdekken de kids alle plekjes in het grote Kabouterbos. Onderweg kun je trollen tegenkomen, skelteren of een potje kaboutergolf spelen. Voor de dappere kinderen is er het Heksenpad. Wie durft?

Na een ontmoeting met de kabouters is het tijd voor de speeltuin. De kleintjes leven zich zorgeloos uit op de veilige speeltoestellen in het speelpark. Op het terras is er wat te eten en te drinken. Een lekkere tosti, een pannenkoek of poffertjes, dat gaat er vast wel in! Wie nog wat langer tussen de kabouters wil zitten, huurt één van de vakantiehuisjes in het Rijk der Kabouters.

Rijk der Kabouters in Eext leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.rijkderkabouters.nl

Rijk der Kabouters
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.