Op ontdekkingstocht door de Bavaria Brouwerij

Ga op ontdekkingstocht door de Bavaria brouwerij, een van de oudste familiebedrijven van Nederland. De tour neemt je mee door de geschiedenis van het biermerk, vanaf de geboorte in 1719 tot nu. Wandel tussen de brouwketels en ontdek alle brouwgeheimen van de familie Swinkels - die al bijna driehonderd jaar vol passie en plezier Bavaria brouwt. Tijdens de rondleiding doorloop je verschillende ruimtes en ontdek je stap voor stap hoe pils gebrouwen wordt en wat de nieuwste innovaties zijn. Het eindresultaat van het brouwproces proef je in het Bavaria Brouwerijcafé, waar een heerlijk vers getapt biertje voor je klaar staat.

Bavaria Brouwerijcafé arrangementen

In het Bavaria Brouwerijcafé kun je gezellig koffiedrinken, lunchen, dineren, bierproeven of vergaderen. En er zijn verschillende aanvullende arrangementen. Hier ben je zo een hele dag zoet!
  • Boek er een high beer, boerproeverij of bierproefwedstrijd bij;
  • Volg aanvullend een rondleiding bij DAF, Philips of PSV;
  • Combineer de tour met rijden met een buggy, jeep, Kever of Solex;
  • Volg een workshop tappen, koken op open vuur of bierborrelplank maken;
  • Speel spelletjes zoals Bavaria Bierpong, Bitterballen Bingo, Bavaria CaféQuiz en meer.

Vanaf hoeveel mensen?

Groepen van tien of meer mensen kunnen een Bavaria Brouwerijtour op een dag en tijd naar keuze boeken. Is de groep kleiner dan tien personen? Dan kun je op zaterdag en zondag om 15:00 uur mee met de tour op inschrijving. In overleg zijn er ook andere dagen en tijden mogelijk, door bijvoorbeeld doordeweeks aan te haken bij een andere groep. Toch liever met een kleine groep op een andere dag of tijdstip de tour beleven? Dan kun je in overleg aansluiten bij een andere groep of een VIP tour boeken.

Bavaria Brouwerijtour

Op ontdekkingstocht door de Bavaria Brouwerij in Lieshout leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.

Beeld van vroeger. Foto: Bavaria Brouwerij.

Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.

Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.

Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.

Proost! Foto: Bavaria Brouwerij.

Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.

Lieshoutsche bieren. Foto: Bavaria Brouwerij.