Bavaria Brouwerijtour
Op ontdekkingstocht door de Bavaria Brouwerij

Ga op ontdekkingstocht door de Bavaria brouwerij, een van de oudste familiebedrijven van Nederland. Wandel tussen de brouwketels en ontdek alle brouwgeheimen van de familie Swinkels - die al bijna driehonderd jaar vol passie en plezier Bavaria brouwt.

Kom erachter hoe verse hop ruikt, proef de smaak van gebrande mout en kruip even zelf in de huid van een brouwer.

Maak het hele brouwproces mee

De Bavaria Brouwerijtour neemt je mee door de geschiedenis van het biermerk, vanaf de geboorte in 1719 tot nu. Zodra je per treintje aankomt op het brouwerijterrein, wandel je tussen de mouterijtorens, de brouwhuizen, het mineraalwaterhuis en de eestruimten. Elke ruimte met zijn eigen brouwgeheimen. Tijdens de rondleiding doorloop je verschillende ruimtes en ontdek je stap voor stap hoe pils gebrouwen wordt en wat de nieuwste innovaties zijn. Het eindresultaat van het brouwproces proef je in het Bavaria Brouwerijcafé, waar een heerlijk vers biertje voor je wordt getapt. Proost!

Heerlijke arrangementen

Er zijn verschillende arrangementen die je onder andere kunt combineren met de Bavaria Brouwerijtour. Maak de dag compleet met een heerlijke lunch, borrel of diner in het eetcafé.
  • Boek er een high beer, bierproeverij of bierproefwedstrijd bij;
  • Volg aanvullend een rondleiding bij PSV;
  • Combineer de tour met rijden op een Solex of een E-Chopper;
  • En speel spelletjes zoals Bavaria Beergames, Bavaria CaféQuiz, Swingo en Rap naar de Tap en meer.

Vanaf hoeveel mensen?

Groepen van tien of meer mensen kunnen een Bavaria Brouwerijtour op een dag en tijd naar keuze boeken. Is de groep kleiner dan tien personen? Dan kun je op zaterdag en zondag om 13.30 uur of 15.30 uur mee met de tour op inschrijving. Toch liever met een kleine groep op een andere dag of tijdstip de tour beleven? Sluit je dan in overleg aan bij een andere groep of boek een VIP tour. Bavaria Brouwerijtour

Bavaria Brouwerijtour in Lieshout leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek bavariabrouwerijcafe.nl

Beeld van vroeger. Foto: Bavaria Brouwerij.
Beeld van vroeger. Foto: Bavaria Brouwerij.
Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.
Bier brouwen in de koperen ketel. Foto: Bavaria Brouwerij.
Proost! Foto: Bavaria Brouwerij.
Proost! Foto: Bavaria Brouwerij.
Lieshoutsche bieren. Foto: Bavaria Brouwerij.
Lieshoutsche bieren. Foto: Bavaria Brouwerij.
Ontdek de Bavaria Brouwerij. Foto: Baravia Brouwerij
Ontdek de Bavaria Brouwerij. Foto: Baravia Brouwerij