Op ontdekkingstocht door de Bavaria Brouwerij

Ga op ontdekkingstocht door de brouwerij van Bavaria, het op één na oudste familiebedrijf van Nederland. Proef, voel, ruik, zie en beleef hoe Bavaria gebrouwen wordt en waar het merk Bavaria voor staat.

Bavaria Biertour

Ontdek de brouwerij

Hoe weet Bavaria altijd in het nieuws te komen met spraakmakende acties? Hoe wordt het bier gebrouwen en wie is toch die familie Swinkels achter de brouwerij? Reis mee met Johannes Swinkels door de geschiedenis van de brouwerij en ervaar, met een proefglas in je hand, hoe water en mout in bier veranderen.

Bavaria Biertour

Duik in de geschiedenis van Bavaria in de oude mouterij. Leer hoe gerst in mout verandert, waar het natuurlijk mineraalwater vandaan komt en hoe al deze ingrediënten veranderen in het gouden vocht. Bij iedere stap mag je proeven. De rondleiding eindigt in het Bavaria Brouwerijcafé, waar je een heerlijk vers getapt biertje ontvangt. Als aandenken krijg je een Bavaria-glas mee.

Tip: In het Bavaria Brouwerijcafé kun je ook gezellig koffiedrinken, lunchen, dineren of vergaderen. Er zijn verschillende vergader- en dinerarrangementen bij het Bavaria Brouwerij Café. Combineer de Biertour bijvoorbeeld met een Volkswagen Kever Challenge of een Bier en Bitterballenbingo.

Op ontdekkingstocht door de Bavaria Brouwerij in Lieshout leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.