Uitstapjes vlakbij Bavaria Brouwerijtour

Openluchttheater Mariahout

mariahout, Noord-Brabant (3.04km)  -  Kom ook naar Mariahout en ontdek één van de mooiste natuurtheaters van Nederland! In het voorjaar en in de zomer zijn er volop voorstellingen die je zeker niet mag missen.

Jan Visser Museum

helmond, Noord-Brabant (5.27km)  -  Nieuwsgierig naar het leven van vroeger? Bezoek het Jan Visser Museum en ontdek alles over onder andere het boerenleven en het werk van een smid!

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.51km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Het Klooster

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.84km)  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

EDAH-Museum

helmond, Noord-Brabant (6.52km)  -  Wie kent de Edah nog? In het EDAH-Museum zie je hoe dit kruideniersbedrijf ooit een van de grootste van Nederland werd! En kun je heerlijk rondneuzen in oude levensmiddelenwinkeltjes waar je vroeger boodschappen deed.

We-Jump Helmond

helmond, Noord-Brabant (7.13km)  -  Ontdek We-Jump in Helmond en leef je uit in alle spring area's. Kom lekker vrij springen en verken de Foampit en oefen allerlei trucjes.

Libéma Dierenrijk Zakelijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (7.13km)  -  Dierenrijk in Nuenen, vlakbij Eindhoven, is een beregoede locatie voor een zakelijk evenement. Een vergadering, presentatie of workshop tussen de wilde dieren is een belevenis op zich.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (7.17km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Boerenbondsmuseum

gemert, Noord-Brabant (7.4km)  -  Het Boerenbondsmuseum in het Brabantse dorp Gemert laat zien hoe het boerenleven rond 1900 eruit zag. Een klein dorp is bijna compleet nagemaakt. Er zijn twee originele boerderijen, een zuivelfabriek op handkracht gedreven en machinale...

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (7.73km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

Sporthotel HUP

mierlo, Noord-Brabant (7.78km)  -  Voor een compleet dagje sportiviteit bezoek je Sporthotel HUP. Ga fitnessen, bowlen of squashen en kom daarna bij in de sauna. Sluit de dag af met een etentje in het restaurant. En dat alles onder één dak!

Voetbalmuseum Fanatic

mierlo, Noord-Brabant (7.78km)  -  Voetballegendes schonken verzamelaar Jos Lenssen hun schoenen, shirts en trofeeën. De verzameling met unieke items die hij aanlegde is te zien in Voetbalmuseum Fanatic in Mierlo. Gratis toegankelijk voor iedereen!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bavaria Brouwerijtour