Uitstapjes vlakbij Bavaria Brouwerijtour

Sauna Zenter

beek en donk, Noord-Brabant (2.72km)  -  Geniet in alle privacy van de rust en harmonie van een heerlijk saunabad. Bij Sauna Zenter ben je aan het juiste adres!

elke dag geopend 

Openluchttheater Mariahout

mariahout, Noord-Brabant (3.04km)  -  Kom ook naar Mariahout en ontdek één van de mooiste natuurtheaters van Nederland! In het voorjaar en in de zomer zijn er volop voorstellingen die je zeker niet mag missen.

geopend op afspraak of bel  

Outdoor Laarbeek uitjes voor mindervaliden

beek en donk, Noord-Brabant (3.3km)  -  Abseilen met een rolstoel, zweven tussen de bomen en een klauterparcours puur op armkracht. Outdoor Laarbeek is een park vol activiteiten, compleet aangepast voor kinderen en volwassenen met een beperking.

elke dag geopend 

Herberg De Brabantse Kluis

aarle-rixtel, Noord-Brabant (4.91km)  -  Koeschilderen, een wandeltocht in de natuur of knuffelen met de kalfjes: alles kan bij Herberg De Brabantse Kluis. Kom langs voor een lunch of diner.

elke dag geopend 

Dorpsboerderij de Weverkeshof

nuenen, Noord-Brabant (5km)  -  Dieren knuffelen, wandelen in de bloementuin, spelen in de speelhoek en rondkijken in het Boerderijwinkeltje: bij de Weverkeshof is er genoeg te doen.

elke dag geopend 

Jan Visser Museum

helmond, Noord-Brabant (5.27km)  -  Nieuwsgierig naar het leven van vroeger? Bezoek het Jan Visser Museum en ontdek alles over onder andere het boerenleven en het werk van een smid!

gesloten, open van  1 april t/m 1 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Van Gogh Village Nuenen: ontmoet Vincent!

nuenen, Noord-Brabant (5.51km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Nuenen, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

's maandags gesloten 

Van Gogh wandelroute Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (5.52km)  -  Vincent van Gogh maakte in Nuenen veel van zijn wereldberoemde werk. Ontdek de omgeving van dit Brabantse dorpje tijdens de Van Gogh wandelroute.

elke dag geopend 

Het Klooster

nuenen, Noord-Brabant (5.84km)  -  In het centrum van Nuenen staat Het Klooster, een mooi theater dat ook geschikt is voor grote en kleine feesten of zakelijke bijeenkomsten.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Pathé Helmond

helmond, Noord-Brabant (5.85km)  -  Tijd voor een filmavond! Geniet bij Pathé Helmond van de nieuwste films in een van de zes zalen.

elke dag geopend 

Museum Helmond

helmond, Noord-Brabant (6.01km)  -  Museum Helmond is gevestigd in een prachtig middeleeuws kasteel. Neem een duik in de geschiedenis van Helmond!

's maandags gesloten 

Weverijmuseum Geldrop

geldrop, Noord-Brabant (6.64km)  -  In Weverijmuseum Geldrop kun je aan de hand van werkende spinmachines zien hoe het weven in zijn werk gaat.

open op zondag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Heerlijck Hopveld: De tuinen van VELT-Gemert

gemert, Noord-Brabant (6.98km)  -  Zelf op natuurlijke basis shampoo maken en genezende zalf of een compleet biologische maaltijd? Dat kan in de voorlichtingstuin in Gemert!

elke dag geopend 

Pure ontspanning bij Thermae Son

son, Noord-Brabant (7km)  -  In het mooie Son en Breugel is Thermae Son de plek om even tot rust te komen. Geniet van de verschillende sauna's, de dompelbaden en de heerlijke lichaamsbehandelingen. Puur en natuurlijk ontspannen!

elke dag geopend 

We-Jump Helmond

helmond, Noord-Brabant (7.13km)  -  Ontdek We-Jump in Helmond en leef je uit in alle spring area’s. Kom lekker vrij springen en verken de Foampit en oefen allerlei trucjes.

elke dag geopend 

Boerenbondsmuseum

gemert, Noord-Brabant (7.4km)  -  Het Boerenbondsmuseum in het Brabantse dorp Gemert laat zien hoe het boerenleven rond 1900 eruit zag. Een klein dorp is bijna compleet nagemaakt. Er zijn twee originele boerderijen, een zuivelfabriek op handkracht gedreven en machinale...

open op zondag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Strandbad Nuenen

nuenen, Noord-Brabant (7.56km)  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

gesloten, open van  27 april t/m 1 september, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Mountainbikeroute Bakelsbos

helmond, Noord-Brabant (7.94km)  -  Niet lang en weinig hoogteverschillen: maar wel een uitdaging! Op mountainbikeroute Bakelsbos heb je al je inzichten en techniek nodig.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bavaria Brouwerijtour