Dagje Uit met Kinderen Lieshout en omgeving

Gevonden in de buurt van Lieshout:

Van Gogh Village Museum: ontmoet Vincent!

nuenen, Gerwen en Nederwetten (5.64km)  -  Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh in Van Gogh Village Museum, in het dorp waar de meesterschilder twee jaar woonde en werkte. Alles wat hij vastlegde, is nog steeds te zien. Zie de wereld door zijn ogen, alsof de tijd heeft stilgestaan.

Museum Helmond

helmond, Noord-Brabant (6.23km)  -  Museum Helmond is gevestigd in een prachtig middeleeuws kasteel. Neem een duik in de geschiedenis van Helmond!

We-Jump Helmond

helmond, Noord-Brabant (7.34km)  -  Ontdek We-Jump in Helmond en leef je uit in alle spring area's. Kom lekker vrij springen en verken de Foampit en oefen allerlei trucjes.

Dierenrijk

nuenen, Gerwen en Nederwetten (7.37km)  -  Lekker beesten bij de dieren in Dierenrijk. Dat doe je met de hele familie. Kom naar de dierentuin en sta met open mond toe te kijken bij de voederpresentaties. Of klim zelf als een aap bij de chimpansees.

Strandbad Nuenen

nuenen, Gerwen en Nederwetten (7.72km)  -  Zoek verkoeling bij Strandbad Nuenen. Hier kan je zwemmen, zonnen, kanoën, waterfietsen en zelfs Flow Flight Boarden.

Monkey Town Mierlo

mierlo, Noord-Brabant (7.97km)  -  Ontdek Monkey Town Mierlo, een indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Monkey Town Mierlo heeft alles wat je nodig hebt voor een spannende en avontuurlijke dag onder één dak.

Party-Alarm Paintball

eindhoven, Noord-Brabant (9.44km)  -  Party-Alarm biedt hilarische paintball-arrangementen. Wat te denken van boerenpaintball. Spring over de koeienvlaaien en ontwijk ook nog eens de verfkogels. Dubbel zo moeilijk!

Speelpark De Splinter

eindhoven, Noord-Brabant (9.76km)  -  Speelpark De Splinter is hét openluchtspeelparadijs van Eindhoven en omgeving. Kinderen kunnen hier het hele jaar door veilig spelen.

Zwemplezier in het Ottenbad

eindhoven, Noord-Brabant (10.66km)  -  Roetsj van de glijbaan en plons in het warme water van het Ottenbad. Het zwembad heeft ook een buitenbad met glijbaan en 25-meterbad voor baantjes trekken.

Ontdek een next level escaperoom: de X-cube

eindhoven, Noord-Brabant (10.66km)  -  Laat je opsluiten in een X-Cube escape room bij Excape Mission Eindhoven. In een kubus van 16 vierkante meter, met overal om je heen schermen, word je onderdeel van het verhaal waarin je zelf de hoofdpersoon bent. Lukt het om de missie tot een...