Molen de Ster
Molen de Ster

Vroeger.. toen er nog hout gezaagd werd bij een houtzaagmolen. Nu.. wordt er ook nog hout gezaagd bij de Ster! In 1996 is de houtzagerij herbouwd en drie jaar later opnieuw geopend door Prins Claus. Waan je in oude tijden en breng een bezoek aan de molen, die nog steeds werkt. Neem op zaterdagmiddag een kijkje bij de molenaars die, als er genoeg wind is, aan het werk zijn om eiken, iepen of lindebomen te zagen. De vrijwilligers geven interessante rondleidingen door de hele molen.

Het Molencafé is vaker open. Geniet met de geur van gezaagd hout in je neus van een kopje koffie, high tea of stevige lunch. Hier vergeet je dat je midden in de stad Utrecht zit. Wie haast heeft kan ook een hapje to go meenemen. Of kom langs voor een concert, film of andere culturele activiteit. En wist je al dat je op deze mooie locatie kunt trouwen? Er is genoeg te beleven in en om deze historische molen.

Molen de Ster in Utrecht leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Marijn van Gelder
Foto: Marijn van Gelder
Foto: Molen de Ster
Foto: Molen de Ster