1

TukTuk Company
TukTuk Company: rondrijden in een Thaise Tuk Tuk! - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Ga eens met de Tuk Tuk! Het is veel leuker dan fietsen en steppen en je zit altijd droog. De taxi, beroemd uit de Thaise hoofdstad Bangkok, brengt toeristen overal waar ze maar willen. TukTuk Company introduceerde de driewieler in 2007 in de Nederlandse hoofdstad. Ook leuk voor een groepsuitje: bestuur zelf een Tuk Tuk of houd een race met verschillende teams door de binnenstad van Amsterdam!

Amsterdam vanuit een Tuk Tuk

Bekijk de oude binnenstad van Amsterdam op een heel unieke manier! Stap in een traditionele Thaise Tuk Tuk en en laat je met relaxte vaart langs alle mooie plekken van de stad rijden. De ronkende Tuk Tuk's zijn verrassend geschikt voor de Amsterdamse grachten en smalle straatjes en zorgen voor veel enthousiaste reacties van omstanders. De Tuk Tuk-driver haalt je op bij een terrasje op de Nieuwmarkt en voert je langs alle bezienswaardigheden, waaronder de Amsterdamse Wallen. De TukTuk Experience Amsterdam is een leuke verrassing voor een vriend of vriendin. Denk je graag aan het milieu? De limo-Tuk Tuk's van de Eco Citytour zijn elektrisch en vrijwel geluidloos.

Drive clinics en de Amsterdam Rally

Tuk Tuk's zijn naast een stadstour ook heel geschikt voor een spannende rally tussen vrienden, collega's of familieleden. Elke drie deelnemers beschikken over hun eigen Tuk Tuk met chauffeur. Voer verschillende opdrachten uit tijdens een enerverende rit door steegjes en straatjes in de binnenstad van Amsterdam. Het team dat het best oplet, het snelst is met het geven van antwoorden en hun chauffeur de beste aanwijzingen weet te geven voor de route wint! Spanning, afwisseling en samenwerking garanderen veel plezier. Zelf leren rijden in de leuke Tuk Tuk's is ook mogelijk. Oefen in alle rust in de groene polders rondom Amsterdam.

TukTuk Company in Diemen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.tuktukcompany.nl

TukTuk Company
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-