Smit's Paviljoen Giethoorn

Smit's Paviljoen

Al sinds 1935 is iedereen van harte welkom op Smit’s Paviljoen aan de oever van het Bovenwijde, tussen nationaal park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging is er zowel vanaf het gezellige terras als vanuit het restaurant een schitterend uitzicht op het meer en het nabijgelegen natuurgebied.

Het paviljoen is zowel over land als over water te bereiken en is uitstekend geschikt voor een geheel verzorgde dag op en om het water. Kom lekker lunchen of dineren. Of huur een bootje met picknickmand en ga zelf op pad. Het kan allemaal. Bovendien zijn er bij Smit's Paviljoen arrangementen te boeken met originele activiteiten naar wens voor 2 tot 200 personen! Maak bijvoorbeeld een puzzeltoch met punter, volg een rondleiding door een museum, ga suppen of volg een leuke workshop. Giethoorn is bovendien een fraai dorp om een middag in door te brengen. De vele grachten, typische bruggetjes en mooie tuinen maken het zeker een bezoek waard.

varen smits paviljoen giethoorn

Zin in een kopje koffie, een boottochtje of benieuwd naar de mogelijkheden voor een gezellig familiefeest, boeiend bedrijfsuitje, vergadering met originele teambuilding of romantische bruiloft? Maak gebruik van de ervaring van Smit's Paviljoen bij het organiseren van een dagje Giethoorn. Neem contact op voor een (vrijblijvende) offerte op maat. Smit's Paviljoen denkt graag mee!

Smit's Paviljoen in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Smits Paviljoen

Foto: Smits Paviljoen

Foto: Smits Paviljoen

Foto: Smits Paviljoen

Foto: Smits Paviljoen

Foto: Smits Paviljoen