Orangebike: huur een fiets in Amsterdam

Orangebike

"There are nine million bicycles in Beijing", zong Katie Melua. Maar er zijn ook heel wat stalen rossen in Amsterdam. Huur een oranje fiets bij Orangebike en bekijk Amsterdam eens van een andere kant. Fiets langs de grachten, door het Vondelpark, langs het Anne Frank Huis en geniet!

Orangebike verhuurt fietsen voor een heerlijk dagje Amsterdam. Ga met een gids op stap door de stad of door het pittoreske polderlandschap rond Amsterdam. Zo ontdek je vanaf de fiets de Amsterdamse historie, culinaire hoogstandjes of de prachtige polder. Fiets bijvoorbeeld langs het Anne Frank Huis, door de Jordaan of over de Wallen en word een echte Amsterdammer! Op een warme zomerdag is een tochtje naar het hippe stadsstrand Blijburg een echte must. Of kies voor een Picknick Tour met een heerlijke Italiaanse picknick in het Vondelpark!

Bekijk alle fietstochten van Orangebike!

Orangebike Amsterdam

Zelf op pad

Verken je Amsterdam liever op eigen houtje, huur dan een van de vele fietsen die Orangebike los verhuurt. Er is een stadsfiets, een omafiets en een kinderfiets. Maar de allerleukste fiets is een Orange City Cruiser. Een lekker groot zadel en een laag stuur maken van een fiets een hip vervoermiddel! Ga op pad in Amsterdam en geniet!

Orangebike in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Orangebike

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.