Zeilen met De Verwisseling

Zeilen met De Verwisseling

Van vrachtvaarder tot passagiersschip omgebouwd, zorgt zeilboot De Verwisseling voor een verrassend ontspannen vaartocht. Deze oude Tjalk vaart dagtochten op het IJsselmeer, de Friese meren en de Waddenzee, maar ook een meerdaagse reis is mogelijk.

Veel van de oorspronkelijke elementen zijn op het schip behouden. Tijdens de reis is het mogelijk mee te helpen zeilen en de kneepjes van het vak te leren, maar ook gewoon te luieren op het dek. De reis gaat vanaf Muiden langs pittoreske dorpjes en met mooi weer is er de gelegenheid om te zwemmen. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, zoals een vaartocht in combinatie met een bezoek aan het forteiland Pampus. Er is een compleet ingerichte keuken aan boord, waar het mogelijk is om zelf maaltijden te bereiden of de catering te laten verzorgen.

Zeilen met De Verwisseling in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zeilen met De Verwisseling

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.