Uitstapjes vlakbij Zeilen met De Verwisseling...

Joe's Garage weggeefwinkel

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  In Joe's Garage weggeefwinkel geven ze echt alles weg. Alles wat te goed is om weggegooid te worden wordt hier verzameld en kun je gratis op komen halen. Of breng hier de spullen die je kwijt wilt en zet die terug voor wat je meeneemt. Win-win.

open op maandag, donderdag 

Bedrijfsuitje: Karate voor slakken

amsterdam, Noord-Holland (0.61km)  -  Ga samen met je collega's aan de slag met een workshop Tai Chi! Omdat de bewegingen heel langzaam zijn, lijkt het net op karate voor slakken! Leuk als uitje op het strand of in het park.

elke dag geopend 

Intratuin Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Intratuin Amsterdam heeft niet alleen alles voor de tuin, het is bijvoorbeeld ook mogelijk een foto op tuincanvas af te drukken.

elke dag geopend 

Kringloopwinkel De Lokatie Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Voor grote meubels, kleine hebbedingetjes, kleding, hoeden en onverwachte steals kun je terecht bij kringloopwinkel De Lokatie.

's zondags gesloten 

Feesten en vergaderen in Huize Frankendael

amsterdam, Noord-Holland (0.69km)  -  Huize Frankendael stelt haar prachtige achttiende-eeuwse stijlkamers open voor feesten en vergaderingen. Jouw bijeenkomst krijgt een bijzonder tintje met deze historische buitenplaats als decor.

elke dag geopend 

Moderne kunst in Huize Frankendael

amsterdam, Noord-Holland (0.69km)  -  Huize Frankendael combineert een historische buitenplaats met hedendaagse kunst. Een spannende combinatie die elke zondag gratis te bekijken is.

elke dag geopend 

TapasTheater

amsterdam, Noord-Holland (0.92km)  -  Bezoek het TapasTheater in Amsterdam en ontdek alle verschillende genres van theaterkunst. Geniet na een voorstelling van een hapje en een drankje bij de foodbar.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Reis door tijd en cultuur in het Tropenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.93km)  -  Verschillende thema's maken een bezoek aan het Tropenmuseum een ware ontdekkingstocht. Maak kennis met verre culturen en bijzondere verhalen vanuit de hele wereld!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Watersport bij Kanoschool.nl

wormer, Noord-Holland (1.08km)  -  Kanoschool.nl is niet voor watjes! Kanopolo, raften of probeer de waveski eens uit! Kanoën gebeurt in de grachten van Amsterdam, maar Kanoschool.nl kom je ook tegen op het strand.

elke dag geopend 

Nederlands Philharmonisch Orkest - Nederlands Kamerorkest

amsterdam, Noord-Holland (1.1km)  -  Geniet van prachtige concerten van dit jonge orkest met een rijke historie. Het Philharmonisch Orkest en het Nederlandse Kamerorkest laat menig hart sneller kloppen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Easylaughs

amsterdam, Noord-Holland (1.27km)  -  Geniet van een hilarische show of doe mee aan een workshop of cursus bij Easylaughs.

open op vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Leer alles over begrafenissen en uitvaarten

amsterdam, Noord-Holland (1.3km)  -  Het Nederlands Uitvaart Museum vertelt op een open wijze over de geschiedenis van begraven en hoe wij omgaan met de dood.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

VROG - trampolinepark

amsterdam, Noord-Holland (1.38km)  -  Ontdek trampolinepark VROG (als FROG!) in Amsterdam en leef je uit op alle toestellen. Kom langs en beleef de combinatie van jumpen en freerunning met verschillende platforms, verplaatsbare hindernissen en nog veel meer!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Molen De Gooyer

amsterdam, Noord-Holland (1.38km)  -  De hoogste houten molen van Nederland is Molen De Gooyer in Amsterdam. In de volksmond wordt hij ook wel de Funenmolen genoemd.

elke dag geopend 

Studio|K - bioscoop, cafe-restaurant, club

amsterdam, Noord-Holland (1.42km)  -  Goede films, lekker eten en gave feesten: dat belooft Studio/K in Amsterdam. In dit culturele complex beheren studenten iedere dag naar eigen zeggen "het grootste overdekte minifestival van Amsterdam."

elke dag geopend 

Proef- en belevingscentrum SMAAK

utrecht, Utrecht (1.42km)  -  Word een topkok en volg een kookworkshop bij Kookstudio SMAAK! Dit Utrechtse bedrijf geeft haar gasten bij een bezoek een persoonlijke smaakbeleving mee!

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 49 10 195 

Jaap Eden IJsbaan

amsterdam, Noord-Holland (1.46km)  -  Kom naar Jaap Eden IJsbaan en beleef het oer-Hollandsche schaatsgevoel in de buitenlucht!

geopend elke dag geopend 

Classic Boat Tours

amsterdam, Noord-Holland (1.47km)  -  Salonboot huren of mee met een rondvaartboot in Amsterdam? Classic Boat Tours bezorgt je een fantastische reis. Er is een keuze uit drie salonboten: de La Reine, de Libelle en de Prix d'eau.

elke dag geopend 

Het Groote Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.52km)  -  Ga in het Groote Museum op zoek naar verbinding tussen jezelf, je lichaam en alles wat leeft op aarde. Kom achter dat je stiekem best lijkt op heel veel andere levende wezens.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zeilen met De Verwisseling - GESLOTEN