1

Uitstapjes vlakbij Boerin en de Kok

Het Beloofde Varkensland

amstelveen, Noord-Holland (0.97km)  -  Knuffelen met varkens raar? In Het Beloofde Varkensland niet! Maak kennis met 'de persoonlijkheid' achter het varken.

-aanbevolen door adverteerder-

Bowling de Kegel

amstelveen, Noord-Holland (1.7km)  -  Bij Bowling de Kegel kunnen bezoekers bowlen, maar het centrum is ook geschikt voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Pluktuin Amstelveen & creatieve workshops

nes aan de amstel, Noord-Holland (2.19km)  -  Omringd door fleurige bloemen komt dat zomergevoel meteen! In Pluktuin Amstelveen kun je plukken zoveel je wilt. En behalve dat zijn er workshops, brunches en kinderfeestjes.

Sauna Amstelland

uithoorn, Noord-Holland (2.66km)  -  Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. Dat weten ze bij Sauna Amstelland maar al te goed!

Monkey Town Uithoorn

uithoorn, Noord-Holland (2.8km)  -  Voor een lekker potje ravotten, ben je bij indoorspeeltuin Monkey Town Uithoorn aan het juiste adres!

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (3.05km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

Workshop sieraden maken

amstelveen, Noord-Holland (3.2km)  -  Maak je eigen sieraad met een workshop sieraden maken van Charmed Jewels. Binnen een paar uur heb je je eigen creatie van zilverklei gemaakt, onder begeleiding van een expert.

Rolstoeldansen

amstelveen, Noord-Holland (3.44km)  -  Een lichamelijk beperking is geen beperking om te dansen! Stichting Rolstoeldansen Nederland maakt deze recreatieve activiteit mogelijk voor gehandicapten en niet-gehandicapten waarbij muziek en beweging een belangrijke rol speelt.

Skischool Amstelveen

aalsmeer, Noord-Holland (3.45km)  -  Bereid je voor op de wintersportvakantie! Bij de Skischool in Amstelveen kun je je technieken bijslijpen. Je kunt hier ook voor het eerst kennismaken met skiën. De indoorhal heeft een bewegende skihelling, die bestaat uit een rollende band van...

Roy's Magic Theater

aalsmeer, Noord-Holland (3.76km)  -  Kinderen die van magie houden, vieren hun verjaardagsfeestje in Roy's Magic Theater! Leer goochelen van illusionist Roy en zijn assistent Justin.

Natuurzwembad Het Oosterbad

aalsmeer, Noord-Holland (3.79km)  -  Geniet op warme dagen van het heerlijke natuurlijke water in het openluchtzwembad Oosterbad. Doe ook mee aan midzomernachtzwemmen of de zwemvierdaagse!

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (4.02km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland (4.23km)  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

Turf Real Life Gaming

aalsmeer, Noord-Holland (4.24km)  -  Gold Creek is een verlaten westerndorp, waar een schat verborgen ligt. Weet je het goud te vinden of is het andere team jullie te snel af? Speel de spannende real life game of speel lasergame in het dorp. En probeer het outdoor speelveld uit!

Ontdek een verborgen stukje Hollands waterlandschap

aalsmeer, Noord-Holland (4.25km)  -  Stap in een overdekte elektrische ‘fluisterpraam' en vaar over de Oosteinderplassen, langs seringenakkers en door moerasbossen. Hier ontdek je een stukje Hollands waterlandschap, dat vroeger niet eens bestond.

Let'z Beauty & Spa

amstelveen, Noord-Holland (4.32km)  -  Relax tijdens een beautybehandeling bij Let'z Beauty en Spa, waar huidverbetering en ontspanning centraal staan.

FunZone Glow Minigolf Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (4.35km)  -  Sla de bal door het parcours van FunZone Glow Minigolf Aalsmeer en ontwijk haaien, dinosauriërs en jungledieren. De verlichte muren wijzen de weg!

Avontura Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (4.35km)  -  Spelen in een heuse jungle? Avontura is een avontuurlijke binnenspeeltuin voor kinderen van één tot twaalf jaar.

Museum JAN

amstelveen, Noord-Holland (4.49km)  -  In Museum JAN bewonderen bezoekers moderne schilder-, glas- en beeldhouwkunst.

Schouwburg Amstelveen

amstelveen, Noord-Holland (4.65km)  -  Schouwburg Amstelveen heeft drie verschillende zalen. De Schouwburg biedt een gevarieerd programma.

Kinderboerderij Boerenvreugd

aalsmeer, Noord-Holland (4.7km)  -  Kinderboerderij Boerenvreugd is een hotel en boerderij in één. Bezoekers kunnen hun eigen huisdier laten logeren bij Boerenvreugd als ze op vakantie gaan.

Fietsroute UNESCO Werelderfgoed

oude meer, Noord-Holland (4.73km)  -  Nederland kent heel wat mooie plekken en zelfs een aantal locaties die de titel UNESCO Werelderfgoed mogen dragen. Stap op de fiets en volg de Fietsroute UNESCO Werelderfgoed langs al deze parels van cultuur, historie en architectuur.

Bier proeven in Proeflokaal ANNA

amstelveen, Noord-Holland (4.75km)  -  De Naeckte brouwers: dat staat voor bieren gebrouwen met puur natuurlijke ingrediënten. En onder andere die bieren kun je proeven in Proeflokaal ANNA, terwijl je uitzicht hebt op de brouwerij zelf! Een hapje eten kan uiteraard ook.

Stadshart Amstelveen

amstelveen, Noord-Holland (4.78km)  -  Laad die tassen maar vol, in Stadshart Amstelveen ben je niet zomaar uitgeshopt! Tweehonderd winkels, cultuur en horeca zorgen voor een berg vermaak.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerin en de Kok