Uitstapjes vlakbij Boerin en de Kok

Kaasboerderij en Klompenmakerij Clara Maria

amstelveen, Noord-Holland (0.53km)  -  Heerlijke Goudse kazen en ambachtelijke klompen, een Hollandse combinatie waar je u tegen zegt! Ontdek het boerenleven op de 170 jaar oude boerderij Clara Maria.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Het Beloofde Varkensland

amstelveen, Noord-Holland (0.97km)  -  Knuffelen met varkens raar? In Het Beloofde Varkensland niet! Maak kennis met 'de persoonlijkheid' achter het varken.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Bowling de Kegel

amstelveen, Noord-Holland (1.7km)  -  Bij Bowling de Kegel kunnen bezoekers bowlen, maar het centrum is ook geschikt voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

elke dag geopend 

Pluktuin Amstelveen & creatieve workshops

nes aan de amstel, Noord-Holland (2.19km)  -  Omringd door fleurige bloemen komt dat zomergevoel meteen! In Pluktuin Amstelveen kun je plukken zoveel je wilt. En behalve dat zijn er workshops, brunches en kinderfeestjes.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sauna Amstelland

uithoorn, Noord-Holland (2.66km)  -  Een bezoek aan de sauna is gezond voor lichaam en geest. Dat weten ze bij Sauna Amstelland maar al te goed!

elke dag geopend 

Monkey Town Uithoorn

uithoorn, Noord-Holland (2.8km)  -  Voor een lekker potje ravotten, ben je bij indoorspeeltuin Monkey Town Uithoorn aan het juiste adres!

elke dag geopend 

Zwembad De Meerkamp

amstelveen, Noord-Holland (3.05km)  -  Zwembad De Meerkamp beschikt over binnen- en buitenzwembaden. Daarnaast is er een vijftig meter lange waterglijbaan. Een leuk uitje bij mooi en slecht weer!

elke dag geopend 

Workshop sieraden maken

amstelveen, Noord-Holland (3.2km)  -  Maak je eigen sieraad met een workshop sieraden maken van Charmed Jewels. Binnen een paar uur heb je je eigen creatie van zilverklei gemaakt, onder begeleiding van een expert.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 24 70 08 35 

Levend tafelvoetbal in de polder

de kwakel, Noord-Holland (3.42km)  -  Beleef het poldergevoel met de hilarische activiteiten van Poldersport De Kwakel. Speel een potje Quakelgolf, doe mee met levend tafelvoetbal of bouw het beste vlot!

elke dag geopend 

Rolstoeldansen

amstelveen, Noord-Holland (3.44km)  -  Een lichamelijk beperking is geen beperking om te dansen! Stichting Rolstoeldansen Nederland maakt deze recreatieve activiteit mogelijk voor gehandicapten en niet-gehandicapten waarbij muziek en beweging een belangrijke rol speelt.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Skischool Amstelveen

aalsmeer, Noord-Holland (3.45km)  -  Bereid je voor op de wintersportvakantie! Bij de Skischool in Amstelveen kun je je technieken bijslijpen. Je kunt hier ook voor het eerst kennismaken met skiën. De indoorhal heeft een bewegende skihelling, die bestaat uit een rollende band van...

elke dag geopend 

Roy's Magic Theater

aalsmeer, Noord-Holland (3.76km)  -  Kinderen die van magie houden, vieren hun verjaardagsfeestje in Roy's Magic Theater! Leer goochelen van illusionist Roy en zijn assistent Justin.

elke dag geopend 

Natuurzwembad Het Oosterbad

aalsmeer, Noord-Holland (3.79km)  -  Geniet op warme dagen van het heerlijke natuurlijke water in het openluchtzwembad Oosterbad. Doe ook mee aan midzomernachtzwemmen of de zwemvierdaagse!

gesloten, open van  15 mei t/m 1 september, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (4.02km)  -  Loop binnen in de bloemenveiling en zie de verkopers en inkopers 'live' strijden om de goedkoopste bloemen! Duizenden bloemen en planten staan al klaar op de veilingvloer.

doordeweeks geopend 

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland (4.23km)  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag 

Turf Real Life Gaming

aalsmeer, Noord-Holland (4.24km)  -  Gold Creek is een verlaten westerndorp, waar een schat verborgen ligt. Weet je het goud te vinden of is het andere team jullie te snel af? Speel de spannende real life game of speel lasergame in het dorp. En probeer het outdoor speelveld uit!

elke dag geopend 

Ontdek een verborgen stukje Hollands waterlandschap

aalsmeer, Noord-Holland (4.25km)  -  Stap in een overdekte elektrische ‘fluisterpraam’ en vaar over de Oosteinderplassen, langs seringenakkers en door moerasbossen. Hier ontdek je een stukje Hollands waterlandschap, dat vroeger niet eens bestond.

elke dag geopend 

Let'z Beauty & Spa

amstelveen, Noord-Holland (4.32km)  -  Relax tijdens een beautybehandeling bij Let'z Beauty en Spa, waar huidverbetering en ontspanning centraal staan.

's zondags gesloten 

The Beach: indoorstrand in bloemenveiling Aalsmeer

aalsmeer, Noord-Holland (4.34km)  -  Regen of zonneschijn: bij sport en event center The Beach is het altijd zomer! Voel het zand tussen je tenen en geniet van een potje beachvolleybal, beach soccer of een swingende, tropische workshop.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Boerin en de Kok