Lachdag Amsterdam

Lachdag Amsterdam

Niemand was ooit zo vrolijk tijdens een lachdag in Amsterdam! Alle onderdelen zijn ook los te boeken.
De dag begint met een soldaat van Rembrandt die vol humor het oudste stukje van Amsterdam laat zien. Beleef deze Lachtoer! En wat dacht u van het opnemen van uw eigen smartlappen-cd en een heuse Lachworkshop? U bekijkt ook een hilarische video over de rosse buurt. De prijs van dit dagprogramma (minimaal tien personen) is vanaf 36,- euro per persoon, inclusief btw. Bekijk de filmpjes op de website.

Lachdag Amsterdam

Lachworkshop

Na een lekkere lunch op de Zeedijk is het tijd voor de lachworkshop. Joki leert de deelnemers om weer te genieten. Iedereen gaat weer lachen. Het draait om het opheffen van blokkades en gewoon beginnen met lachen. Want, zo zegt de organisatie, vanuit een gedwongen lach ontstaat een spontane schaterlach. Iedereen verlaat het café met minimaal een glimlach op het gezicht.

Smartlappen of Hou van Holland

En of het allemaal nog niet vrolijk genoeg is, nemen deelnemers aan het eind van de lachdag een smartlappen-cd op in een echt bruin café. Een accordeonist zorgt voor het juiste Amsterdamse sfeertje. Nieuw: u kunt in plaats van de cd opname ook kiezen voor de hilarische Hou van Hollandquiz! Met professioneel beeld en geluid.

Kroegentocht

De avond staat ook bol van schaterend gelach. U bakt zelf de heerlijkste pannenkoeken en Ome Jan zorgt voor een kroegentocht door Amsterdam om nooit te vergeten!

10:00 uur: koffie & gebak en een hilarische video over de rosse buurt
11:00 uur: lachtoer
12:30 uur: lunch
14:00 uur: smartlappen zingen met cd-opname of Hou van Holland-quiz
16:30 uur: lachworkshop
18:00 uur: pannenkoeken bakken met Eurokok Martin (optioneel)
20:00 uur: kroegentocht met Ome Jan (optioneel)

Bekend van tv

Lachdag Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Lachdag Amsterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.