1

Uitstapjes vlakbij Lachdag Amsterdam

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

Beurs van Berlage

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  De Beurs van Berlage is een mijlpaal in de geschiedenis van de architectuur. Het is gebouwd tussen 1898 en 1903 door de prominente architect Hendrik Berlage.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Is het een kerk? Is het een huis? Het Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea van Amsterdam, stammend uit 1661. In dit museum is een overzicht van de Hollandse Gouden Eeuw te bewonderen.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Ontdek de erotische geschiedenis van Amsterdam in het Erotisch Museum, midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.18km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

De Toverschool

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Word een echte Harry Potter of Hermelien bij de Toverschool van Celsius Magic. Ontwikkel tovertalent en ontdek spannende trucjes!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Lachdag Amsterdam