1

Rederij Lovers


-advertentiepositie-Beleef Amsterdam tijdens een rondvaart door de grachten

Een dagje Amsterdam is niet compleet zonder een tour door de eeuwenoude grachten. Tijdens een rondvaart van Rederij Lovers verken je de prachtige stad vanaf het water. Laat je leiden langs wereldberoemde hoogtepunten zoals het Anne Frankhuis, de Westerkerk en de Magere Brug en verwonder je over de imposante grachtenpanden.

Als een echte Amsterdammer

Verken Amsterdam overdag vanaf het water of kies een romantische avondvaart, waarbij de stad magisch is verlicht. Tijdens de Cruise Like a Local maak je kennis met de stad zoals de echte Amsterdammer dat zou doen. Overleg zelf met de schipper welke grachten je in vaart!
  • Een hapje eten tijdens het varen? Ook dat is mogelijk. Kijk voor alle arrangementen op de website.

Verken de Gouden Eeuw

Vanaf een verwarmde boot van Rederij Lovers maak je kennis met het Amsterdam van vroeger en nu. Bewonder de elegante herenhuizen uit de Gouden Eeuw terwijl hippe Amsterdammers voorbijrazen op de fiets. Een GPS-audiogids geeft je extra informatie tijdens de hele tour. Alle rondvaartboten hebben een panoramisch dak en schuiframen, waardoor je niets mist en je mooie foto's kunt maken.

Rederij Lovers in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.lovers.nl

Rederij Lovers
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.