GESTOPT: De Gondelier van Utrecht

GESTOPT: De Gondelier van Utrecht

DE GONDELIER VAN UTRECHT IS ERMEE GESTOPT!


Voor het huwelijksaanzoek, bruiloft en elke andere intieme gelegenheid is een gondeltocht in een echte Venetiaanse gondel het toppunt van romantiek. Hier bloeit de liefde als vanzelf op! Stap aan boord en laat je voort varen door de Utrechtse grachten. De Gondelier van Utrecht biedt verschillende arrangementen aan. Hieronder vallen ook bedrijfsuitjes voor maximaal twaalf personen. Iemand verrassen? Geef een cadeaubon voor een gondeltocht. Deze kan in een wijnkistje met een fles wijn of prosecco worden aangeboden. Om een geliefde extra te verrassen, stuurt de Gondelier een telegram met een uitnodiging voor een gondelvaart!

Een exclusieve gondelvaart betekent een ervaring om nooit te vergeten. De gondelier brengt de opvarenden naar de mooiste en romantische locaties door de grachten van Utrecht. Ook is het mogelijk aan boord te dineren.

GESTOPT: De Gondelier van Utrecht in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

GESTOPT: De Gondelier van Utrecht

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.