Sport en Spel voor kinderen in de Amsterdamse natuur

Stichting SIOE

Stichting SIOE organiseert sport- en spelactiviteiten en kampen voor kinderen. De stichting kan door ouders, scholen en instellingen worden ingehuurd om een kamp voor hun kinderen te organiseren.

Professionele en ervaren begeleiders van de stichting gaan samen met de kinderen naar één van de locaties in en rond Amsterdam.

Verborgen tuin

Vlakbij Amsterdam ligt een voor veel mensen verborgen pareltje: de Amsteltuin. Het is leuk spelen in deze tuin, want er mag van alles worden geplukt en gegeten. Een middagje in de Amsteltuin is heel geschikt voor een natuurexcursie, een sportmiddag of een kinderfeestje. Als het regent is er nog geen man overboord: dan zet de leiding een tent op, zodat iedereen binnen verder kan spelen.

Activiteiten die je kan doen, zijn Roeien op de Amstel, Boogschieten in de Verborgen Tuin, Big SUP (stand-up peddeling), Frisbeegolf door de weilanden en kano in een kano. Ook zijn er schoolkampen.

Scholen en begeleiders die een sportief uitstapje willen plannen voor hun kinderen, kunnen het best via e-mail contact opnemen met Stichting SIOE.

Stichting SIOE in Amsterdam leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Stichting SIOE

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.