Amsterdam op haar mooist: vanaf het water!

De beroemde grachtenpanden, de bruggen en de fameuze Wallen; alle highlights van Amsterdam bekijk je het best vanaf het water. Laat je meenemen door Blue Boat Company en stap op voor een City Canal Cruise overdag. Of geniet van de stad in de schemer met Evening Cruise.

Het Amsterdam van vroeger en nu glijdt aan je voorbij tijdens een City Canal Cruise. Kijk omhoog en spot alle details van de grachtenpanden en de voormalige pakhuizen van de VOC. En verken ook het nieuwe, trendy Amsterdam en vergaap je aan het Muziekgebouw aan ‘t IJ of het EYE filmmuseum. Onderweg krijg je door de audiotour - in 21 talen! - meer informatie over wat je onderweg ziet.

Door de ogen van Rembrandt

Wil je Amsterdam op een andere manier ontdekken? Ga dan mee met de Rembrandt Rondvaart, een verhaal dat het uitzicht aan boord koppelt aan het leven van Rembrandt. Waar woonde hij en waar schilderde hij de beroemde Nachtwacht? Deze rondvaart neemt je mee naar het verleden van de beroemde schilder.

Rondvaart voor de hele familie

Bij ieder kinderkaartje (5 tot en met 12 jaar) is een spannend, interactief avontuur inbegrepen, zonder extra kosten. Deze Kidscruise bestaat uit een audiotour, bijbehorend opdrachtenboekje, potloden en een piratenkijker. En met gratis oordopjes om het verhaal te beluisteren. Via de gratis oordopjes kies je zelf welke taal je wilt horen. En behalve de taal kunnen de volwassenen ook een eigen verhaal kiezen! Alle verschillende verhalen kun je zelf downloaden via de gratis Blue Boat Guide app.

Blue Boat Company vaart 365 dagen per jaar. In de zomer met open dak of lekker in het zonnetje op het achterdek en in de winter met centrale verwarming, dus het is altijd behaaglijk. Zes van de boten zijn voorzien van een rolstoellift.

De rondvaarten van Blue Boat Company in Amsterdam lenen zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company

Genieten van een rondvaart. Foto: Blue Boat Company

Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company

Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company

Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company

Ook de kinderen vermaken zich aan boord. Foto: Blue Boat Company

Bewonder Amsterdam vanaf de grachten. Foto: Blue Boat Company

Spot de mooiste gebouwen. Foto: Blue Boat Company