1

Sauna & Beauty Velp - GESLOTEN
Sauna & Beauty Velp - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Sauna & Beauty Velp is het ideale uitje in Gelderland om een heerlijk dagje verwend te worden. Naast een bezoekje brengen aan de vele sauna's, of een heerlijke massage ondergaan, is het ook mogelijk om te genieten in een echte Turkse Hamam.

Sauna Velp bestaat al sinds 1972, maar is na de overname in 2000 grondig veranderd. Het beautycentrum is een oase van rust en de sauna faciliteiten zijn flink uitgebreid. De sfeer in de sauna is onbeschrijfelijk: kaarslichtjes, open haarden en een klassieke inrichting. Alles om je op je gemak te voelen. Naast het normale saunabezoek, kun je ook een hapje eten en drinken.

Voor ieder lichaamsdeel is er wel een behandeling. Geef je gezicht meer rust met zuurstofbehandelingen, reinigingen, peelings en massages. Ook handen, voeten en de rest van het lichaam ontkomen niet aan deze overweldigende ervaring.

Een bezoek brengen aan het Turkse badhuis (de zogenaamde Hamam) is een fantastische ervaring. De Hamam van Sauna & Beauty Velp is uniek. De directeur van het beautycentrum is zelf afgereisd naar Turkije en is daar bij tientallen Hamams langs geweest om idee├źn op te doen. Bezoekers noemen Sauna & Beauty Velp niet voor niets de beste Hamam van Nederland. Kom zelf en laat je betoveren!

Sauna & Beauty Velp - GESLOTEN in Velp leent zich ook goed voor een vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Sauna & Beauty Velp - GESLOTEN