De Utrechtse Bazaar - lekker voordelig shoppen! - GESLOTEN

De Utrechtse Bazaar

Dit uitstapje bestaat niet meer. Waan je even in een andere wereld op de Utrechtse Bazaar. Geniet van de gezelligheid en ontdek wat de Utrechtse Bazaar allemaal te bieden heeft. Waar anders vind je lekker eten, plezier en een enorme keuze aan voordelige producten onder één dak? En, je parkeert ook nog gratis?! Ontdek de meer dan 500 kramen met leuke nieuwe- en tweedehands producten en ook voor diverse verse producten kun je prima terecht. Geen marktdag is hetzelfde, want van week tot week zijn er wisselende standhouders. Iedere zaterdag en zondag een leuk en goedkoop dagje uit voor jong en oud!

Gek op de markt

Een bezoekje aan de markt is altijd gezellig. Lekker snuffelen langs de kraampjes en met de voordeligste producten weer naar huis. Gek op de markt? Dan moet je zeker de Utrechtse Bazaar eens bezoeken. Iedere zaterdag en zondag staan hier meer dan 500 kramen uitgestald met de meest uiteenlopende producten. Meer dan de helft staat er iedere week, maar er zijn steeds ook weer nieuwe kraampjes. Kom kijken en proef van verschillende culturen. Ook letterlijk bij de diverse horeca! Een hapje eten, haar laten knippen of verse groente kopen: je raakt niet uitgekeken!

Gratis parkeren

De Utrechtse Bazaar is niet alleen een leuk dagje uit, maar ook nog heel voordelig. Het parkeren is gratis en de entreeprijs is slechts € 3,50. Daar krijg je een dag vol verrassingen voor terug! Zelf eens op een markt staan? Voor € 15,- is een kraam te huur om zelf bijvoorbeeld tweedehands spullen te verkopen.

De Utrechtse Bazaar in Utrecht leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Utrechtse Bazaar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.