Drijf als in de Dode Zee in FloatCenter

Drijf als in de Dode Zee in FloatCenter

Stap binnen in een oase van rust en harmonie. Verblijven in FloatCenter Haaglanden is een pure verademing voor lichaam en geest.

Drijf op harmonie

Beleef de vrijheid van gewichtsloosheid, ga stress, oververmoeidheid en overbelasting te lijf en kom floaten bij FloatCenter Haaglanden! Breng lichaam en geest in balans in de speciale floatcabines. Hier drijf je, net als in de Dode Zee, op ruim dertig centimeter water zonder er enige moeite voor te doen.

Onthaast in wellness

Kom ook tot rust in de andere ontspanningsmogelijkheden van FloatCenter Haaglanden. Geniet exclusief van de Finse sauna, die je met niemand hoeft te delen. Laat spanning wegwrijven bij een heerlijke massage of droom weg bij de hamam en waan je in een Turks badhuis.

Tip: Liever geen gesjor aan je lijf met een traditionele massage? Hou de kleren aan en beleef een heerlijke waterjet-massage in de SpaCapsule.

Drijf als in de Dode Zee in FloatCenter in Den Haag leent zich ook goed voor een vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Drijf als in de Dode Zee in FloatCenter

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.