Spelen en vissen in Gezinspark 't Smallert

Gezinspark 't Smallert

Verscholen op de uitgestrekte Veluwe en aan mooie fietsroutes, ligt Gezinspark 't Smallert. Een speelpark met verschillende visvijvers en een kaarsenmakerij.

Speelpark

De bontgekleurde glijbanen in het speelpark van 't Smallert reiken tot hoog in de lucht en met mooi weer is de ondiepe speelvijver populair. Er zijn verschillende wateractiviteiten: zoals stapstenen en pontjes. Vooral de grote glijbanen, de pannakooi en de airtrampoline zijn erg populair. Ook de forellenkwekerij trekt veel bekijks. Tijdens de rondleiding strooit de gids een handje voer in het water en komen alle vissen naar boven! Lukt het om een vis te vangen met blote handen? Naast vissen vangen kun je bij 't Smallert een eigen kaars maken in de Kaarsenmakerij. Let op: in verband met het coronavirus zijn enkele activiteiten, zoals het kaarsen maken en de rondleiding niet beschikbaar tot nader order.

Lekker dagje vissen

Geniet van de zon aan de rust aan de waterkant en kom vissen in één van de drie forellenvisvijvers van 't Smallert. De vijvers zitten vol met zelfgekweekte forellen. Alles wat gevangen wordt, mag mee naar huis. Je kunt de vis ook laten roken in houtgestookte rooktonnen. Neem zelf een hengel mee van huis of huur alle vissersbenodigdheden gewoon op het park. De zelfgekweekte vis van 't Smallert is bekroond met het keurmerk 'Erkend Veluws Streekproduct'.

Familiedag of bedrijfsuitjes

Vier een heerlijk ongedwongen bedrijfsfeest, familiereünie of verjaardag bij Gezinspark 't Smallert. Naast de uitgebreide speeltuin, de visvijvers en de kaarsenmakerij staat er ook een mooi restaurant met terras op het terrein. Volg samen met het feestgezelschap een workshop kaarsen maken, ga mee met een rondleiding langs de forellenvijvers en geniet van een heerlijke barbecue of een uitgebreid buffet.

Gezinspark 't Smallert in Emst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert.

Kom gezellig vissen! Foto: Gezinspark 't Smallert.

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert.

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert.

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert.

In het speelpark is veel te doen. Foto: Gezinspark 't Smallert.

Lekker spelen in het speelpark. Foto: Gezinspark 't Smallert.

Forellen gevangen? Laat ze roken in een rookton. Foto: Gezinspark 't Smallert.