Kinderspeelparadijs De Schatkids

Kinderspeelparadijs De Schatkids

In Kinderspeelparadijs De Schatkids kunnen kinderen tot 12 jaar zich naar hartenlust uitleven. Sinds 1 oktober 2005 is de binnenspeeltuin in Veenendaal de thuishaven voor liefhebbers van een leuk en veilig dagje spelen.

Met 1500 vierkante meter herbergt De Schatkids een groot aantal speeltoestellen. Spectaculair is het 'Funhouse', een 25 meter brede en 6 meter hoge kolos. Klimmend en klauterend zoeken de kinderen hun weg om uiteindelijk met de 'Super Slide', een opblaasbare mega-glijbaan, naar beneden te roetsjen.

Voor de kids tot en met vier jaar is een apart gedeelte ingericht. Er staat een springkussen, een ballenbak en trampolines. Voor de allerkleinsten is er een softplay-gedeelte.

Grootste trekpleister is de Mammoet monorails. Deze attractie staat prachtig centraal in de hal. Vanaf een hoogte van 5 meter hebben kinderen vanuit een trapkarretje een adembenemend uitzicht op de hal. Ouders en begeleiders genieten ondertussen op het terras van een hapje en/of een drankje.

Kinderfeestjes bij De Schatkids zijn echt een feest. Vriendjes en vriendinnetjes zingen een liedje, terwijl de jarige in de reuze verjaardagsstoel zit. Vervolgens mag de gelukkige een cadeautje zoeken uit de schatkist. Na de felicitaties kunnen de kinderen zich onbeperkt uitleven in de attracties. Patat en een snack vormen een heerlijke afsluiting van een succesvol feestje!

Kinderspeelparadijs De Schatkids in Veenendaal leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kinderspeelparadijs De Schatkids

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.