1

Ice bar Amsterdam


-advertentiepositie-Xtracold IceBar Amsterdam

Bij Xtracold is alles gemaakt van ijs: de muren, de bar, de bankjes de sculpturen en zelfs de glazen waar uit wordt gedronken. Er is 35 ton ijs gebruikt om het interieur vorm te geven!

Welkom in de coolste attractie van Amsterdam


Beleef nu The 4D Xperience bij -10 graden Celsius! Dit is een tien minuten durende 3D-film in de Icebar, die door toevoeging van speciale elementen een vierde dimensie krijgt. Het verblijf in de Icebar is ongeveer dertig minuten. Een warme jas en handschoenen krijgt de bezoeker te leen. Voor en na de film kan worden genoten van een licht- en geluidshow, waarbij de ledverlichting zorgt voor sfeer in allerlei verschillende tinten. Uiteraard mag een drankje uit een glas van ijs niet ontbreken!Na het bezoek aan de ijsbar kan iedereen nog even nakletsen in de ?coole? lounge en genieten van heerlijke cocktails.

Speciaal voor recepties en bedrijfsuitjes zijn er leuke arrangementen zoals een cocktailworkshop en heerlijke tapas- of sushimenu'?s. De locatie is ook erg geschikt voor themafeesten. Meer informatie is te vinden op de website www.xtracold.com.

Have a (n)Ice day!

Ice bar Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.xtracold.com

Ice bar Amsterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.