1

Speurtocht Sex in the city


-advertentiepositie-



Speurtocht Sex in the city

DEZE RONDLEIDING BESTAAT NIET MEER. Sex in the city is een hilarische speurtocht op de Amsterdamse wallen. Ontdek samen met collega's of vrienden het beroemdste stukje Amsterdam. Onderweg voer je een aantal ludieke opdrachten uit. Maak bijvoorbeeld maar eens een goeie raamfoto van je vriendin! Je bekijkt ook een video over de rosse buurt. De prijs van dit groepsuitje is 17,50 euro per persoon, inclusief btw, speluitleg, cowboyhoeden (leen) en fles drank als je voldoende scoort (bij minstens tien betalende personen). Het slechtste team moet een karaokeshow geven! Bekend van TV, beleef het mee! Bekijk de filmpjes op de website.

DEZE RONDLEIDING BESTAAT NIET MEER. Het Sexmuseum, de wallenwinkel, de Condomerie en de Bananenbar. Tijdens deze speurtocht ontdek je al deze locaties. Tijdens dit spelprogramma beantwoord je vragen, maak je foto's en kun je eindelijk eens rondsnuffelen in een sexshop. En wie is het meest creatief met de banaan? Op twee plaatsen kom je slachtoffers van een moordenaar tegen. Zo kom je op de Plaats Delict waar prostituee Henny haar einde vond. Aan de deelnemers de vraag hoe zij op die plek terecht kwam! Ook je muzikale kwaliteiten worden aan de test onderworpen. Op een accordeonnetje moet namelijk de Baantjertune worden gespeeld. Haal je voldoende punten? Dan wacht je na afloop een speciale verrassing!
Sex in the city is te spelen met één of meerdere teams.

Bureau van Aemstel Produkties is bekend van TV en organiseert tal van originele groepsuitjes in Amsterdam. Ontdek de vaak hilarische arrangementen.

Speurtocht Sex in the city in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.amsterdamexcursies.nl

Speurtocht Sex in the city
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.