City Games - GPS-spel Rotterdam


-advertentiepositie-



City Games - GPS-spel Rotterdam

GESTOPT

Ontdek havenstad Rotterdam samen met collega's of vrienden op een spannende manier. Gewapend met geavanceerde GPS-telefoons, jagen drie politieteams een ontsnapte gevangene op. 'The Target' heet dit spel.

Terwijl de crimineel in de hele stad allerlei virtuele misdaden pleegt, zitten de andere spelers hem achterna. Via de GPS-telefoon kan ieder team zien waar de crimineel zich ophoudt. Het valt nog niet mee om de schurk te pakken, want met zijn telefoon kan hij allerlei trucjes uithalen om het de agenten moeilijk te maken. Hij beschikt over een kogelvrij vest, virtuele landmijnen en een stoorzender.

'The Target' en de andere GPS-games duren twee uur en zijn voor particulieren te spelen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Enschede en Groningen. Bedrijven kunnen het spel in alle Nederlandse steden spelen.

City Games - GPS-spel Rotterdam in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 

City Games - GPS-spel Rotterdam
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.