Recreatiegebied Erkemederstrand
Recreatiegebied Erkemederstrand

Recreatiegebied Erkemederstrand bestaat uit een camping, een jachthaven, een strand, dagrecreatie en nog veel meer. Er is ieder jaar in de vakanties een uitgebreid recreatieprogramma van professioneel recreatieteam. Doe mee aan de disco, het voetbal, de karaoke, de spooktochten: je vervelen is geen optie! Haal op warme dagen ijsjes bij de ijscowagen op het strand. Is het niet zo warm? Dan ga je naar De Jutter, waar je op het terras en binnen van alles kunt eten en drinken.

Camping


Een camping aan het water waar altijd wel iets te beleven is. Heb je een boot? Kamperen en aanleggen in de jachthaven kan tegelijkertijd! De camping is kindvriendelijk én huisdiervriendelijk. Er zijn verschillende campings aanwezig: onder andere voor families, jongeren en groepen. Logeren in een vakantiehuisje kan ook.

Haven


De haven heeft 212 plaatsen en ligt aan het Nuldernauw met een open verbinding met het Veluwemeer. Andere meren - zoals het Markermeer en het IJsselmeer - zijn ook makkelijk te bereiken. Trek er een dag met de boot op uit en meer aan bij gezellige plekjes als Spakenburg, Harderwijk en Zeewolde!

Recreatiegebied Erkemederstrand in Zeewolde leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Recreatiegebied Erkemederstrand