Boerderijuitje - Beleef het plattelandsleven

Boerderijuitje - Beleef het plattelandsleven

Twee boerderijen stellen hun erf open om jou een echte dag op de boerderij te laten beleven. Met Boerenuitje stel je zelf je dag samen. Wat dacht je van koeien melken. Met de melkclinic stap je in een overall en kruip je gewoon ouderwets onder de koe. Een workshop kaasmaken behoort ook tot de mogelijkheden. Of je pakt het sportief aan en daagt elkaar uit in de boerentienkamp. Voor de creatievelingen biedt de boerderij ook leuke activiteiten. Weet je hoe mooi een koe is op het canvas? Zij is een ideaal model dat goed stil wil staan. Boek een workshop koeien schilderen.
Het goedkoopste arrangement is een middag boerderijgolf. Maar er zijn ook originelere uitjes, bijvoorbeeld het 'boerenlied'. Alle collega's zingen met elkaar een echte cd in: jullie eigen boerenlied.

Twee boerderijen


Boerderij Repos Allieurs van de familie Pater ligt in het Het Groene Hart. De Heische Hoeve is het bedrijf van Dennis Hurkmans en Ezra Leeger en ligt in het Brabantse Loosbroek.

Boerderijuitje - Beleef het plattelandsleven in Loosbroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boerderijuitje - Beleef het plattelandsleven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.