Uitje op de boerderij - Beleef het plattelandsleven

Uitje op de boerderij - Beleef het plattelandsleven

Drie boerderijen stellen hun erf open om jou een echte dag op de boerderij te laten beleven. Met Boerenuitje stel je zelf je dag samen. Wat dacht je van koeien melken. Met de melkclinic stap je in een overall en kruip je gewoon ouderwets onder de koe. Een workshop kaasmaken behoort ook tot de mogelijkheden. Of je pakt het sportief aan en daagt elkaar uit in de boerentienkamp. Voor de creatievelingen biedt de boerderij ook leuke activiteiten. Weet je hoe mooi een koe is op het canvas? Zij is een ideaal model dat goed stil wil staan. Boek een workshop koeien schilderen.
Het goedkoopste arrangement is een middag boerengolf. Maar er zijn ook originelere uitjes, bijvoorbeeld het 'boerenlied'. Alle collega's zingen met elkaar een echte cd in: jullie eigen boerenlied.

Drie boerderijen


Boerderij Repos Allieurs van de familie Pater ligt in het Het Groene Hart. De Piet van Meintjes Hoeve behoort toe aan familie Denissen in het buurtschap Heukelom bij Tilburg. De Heische Hoeve is het bedrijf van Dennis Hurkmans en Ezra Leeger en ligt in het Brabantse Loosbroek.

Uitje op de boerderij - Beleef het plattelandsleven in Loosbroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Uitje op de boerderij - Beleef het plattelandsleven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.