B&B Ship - Slaap in een antiek binnenvaartschip!

B&B Ship

Waar is de boot van kapitein Iglo van de bekende vissticks gebleven? Misschien ligt die wel in de haven van Amsterdam! Logeer op een binnenvaartschip uit 1901 midden in het centrum van Amsterdam! Vroeger heeft dit schip goederen vervoerd over de rivieren en kanalen van Nederland. Wie weet lag het vrachtruim vol met vissticks...
Volledig en sfeervol ingericht verwelkomt deze leuke boot toeristen om te vertoeven op steenworp afstand van alle bezienswaardigheden in Amsterdam.

De boot is aangelegd in de Nieuwmarkt, een voormalig Joodse wijk. Kenmerkend voor de Nieuwmarkt is De Waag. Deze ziet eruit als een Middeleeuws fort, maar was vroeger, één van de stadspoorten: de Sint Antoniespoort. In de ronde torens kun je nog steeds schietgaten uit 1500 zien!

De sfeer is heel knus, en ingericht met veel kunst. In het appartement is alles aanwezig voor een comfortabel verblijf; een ruime lichte salon met dubbel glas en een prachtige houten vloer, privé badkamer en een lekker en gezond ontbijt in de ochtend! Er is geen keuken aanwezig maar wel een gezellige zithoek met koffie- en theefaciliteiten. Kortom: een spectaculaire belevenis op een meer dan 100 jaar oud vrachtschip.

B&B Ship in Amsterdam leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kapitein kat houdt de wacht

Slaap in een boot

Kapitein kat houdt de wacht

Kapitein kat houdt de wacht

Kapitein kat houdt de wacht

Aangemeerd in het centrum

Kapitein kat houdt de wacht

Slaap als een matroos