1

Pitch&Putt Golf Strand Horst
Pitch&Putt Golf Strand Horst

Strand Horst en strand Nulde vormen samen een strook recreatiegebied van bijna tien kilometer langs de Randmeren. Het gebied is erg populair bij dagjesmensen die er komen ontspannen. Bij deze golfbaan kun je naderhand lekker terecht bij de Beachclub Playa de Veluwe.

Bij de prachtige golfbaan staat ook een beachclub met privéstrandje en lekker eten en drinken. Zelfs is er plek om je boot aan te leggen!

Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf is een populaire en laagdrempelige vorm van golf. Het is niet duur en iedereen kan het spelen. Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Pitch&Putt Golf is leuk voor gevorderden, maar ook voor beginnelingen.
Meer Pitch&Putt banen? Bekijk het overzicht van Pitch&Putt banen in Nederland.

Pitch&Putt Golf Strand Horst in Ermelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek pitch-putt-strandhorst.nl

Pitch&Putt Golf Strand Horst
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-