Spannend! Lasergamen in een ondergrondse zeecontainer

Pitch & Putt Golf Bussloo

Op het terrein van Pitch & Putt Golf Bussloo zie je op het eerste gezicht niets wat op een lasergame-arena lijkt. Maar schijn bedriegt! Onder de grond vormen dertien zeecontainers een enorme lasergameruimte en twee doolhoven. Duik de diepte in met vrienden, familie of collega's en ga de strijd aan. Niet alleen met elkaar, maar ook met elementen als lichtshows, bewegende wanden en geluidseffecten. Deze special effects bezorgen je een unieke lasergame-ervaring!

Tip: Lasergame Bussloo is ook geschikt voor kleine groepen vanaf acht personen, doordat de ruimte in tweeën te delen is. Op elke groepsgrootte is de ruimte aan te passen, zodat iedereen volop plezier heeft.

Spannende escaperooms

Stap in een van de high-tech escaperooms, waar special effects ervoor zorgen dat je een levensecht avontuur beleeft. Lukt het om te ontsnappen uit een vijandige jungle of de bom op tijd onschadelijk te maken? De moeillijkheidsgraad van een aantal escaperooms kan worden aangepast, zodat ook kinderen ze met plezier kunnen spelen.

Uitdagende golfbaan

Bij Pitch & Putt Golf Bussloo kan iedereen golf spelen! Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan en van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen dertig en negentig meter. Het materiaal (golfclub, ballen, tees en scorekaart) is bij de prijs inbegrepen. Voor de gevorderde golfer is de 27-holes baan erg leuk. De golfbaan is ruim opgezet en heeft alle eigenschappen die een golfbaan uitdagend maken: water, bunkers, hoogteverschillen en bomen. Maar misschien is een golfclub niets voor je en schop je de bal liever in de hole? Speel dan een potje voetgolf!

De locatie voor groepsuitjes

Combineer verschillende activiteiten met elkaar voor een groepsuitje dat precies bij jullie past. Terwijl de een kiest voor een adrenalinerush in een escaperoom, stapt de ander op een elektrische step om de schitterende omgeving te verkennen. Vooral zin in veel lol? Dan is bubblevoetbal de perfecte keus! Vanaf het terras bij het houten clubhuis heb je een mooi uitzicht over het prachtige meer van Bussloo en kun je genieten van iets te eten en te drinken. Er is genoeg plaats (binnen en buiten) om grote groepen te herbergen.

Pitch & Putt Golf Bussloo in Wilp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.), vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Iedereen kan golfen bij Pitch & Putt Bussloo. Foto: Pitch&Putt Bussloo

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Stap in een van de spannende escaperooms vol special effects. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Speel het populaire Minigolf USA. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Spannend potje lasergame. Foto: Pitch & Putt Bussloo

Trap de bal in de hole met voetgolf. Foto: Pitch & Putt Bussloo