Dagje varen langs Rotterdam en Kinderdijk in de winter

Passagierschip Nehalennia van Rebus Varende Evenementen neemt de bezoeker ook in de winter gewoon mee het water op. Stap aan boord en geniet van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. Vanuit de 'poort van Europa' vaar je langs Rotterdam, terwijl het personeel van Rebus Varende Elementen je voorziet van (meertalig) commentaar. De boot vaart onder allerlei bruggen door die de beide Maasoevers met elkaar verbinden. Ook de mooie, hoge gebouwen aan de kant zijn ontzagwekkend: niet voor niets wordt Rotterdam het 'Manhattan aan de Maas' genoemd.

Kinderdijk

Over de Nieuwe Maas en de Lek vaar je naar Kinderdijk, waar negentien bijzondere molens pronken. Een stukje cultureel erfgoed, dat moet je gezien hebben als echte Hollander! Je krijgt een uur de tijd om de molens en het unieke gebied eromheen te verkennen. Daarna stap je weer aan boord van de Nehalennia voor de terugreis. Van de kou heb je geen last, want aan boord krijg je gratis snert met roggebrood en spek.

Meer mogelijkheden

Wil je de Nehalennia inzetten voor je eigen feest of bijeenkomst? Dat kan! Er zijn allerlei mogelijkheden om het schip af te huren voor een
  • Vergadering;
  • (Afstudeer)borrel;
  • Bruiloft;
  • (Verjaardags)feest;
  • Of bedrijfspresentatie.
Genieten van lekker eten en drinken kun je prima aan boord van de Nehalennia: er is keuze uit diverse koffietafels en buffetten voor lunch, diner, barbecue of borrel. Voor elk gezelschap is er iets mogelijk! Leuk: boek er een bandje bij en geniet van livemuziek aan boord. Lees hier meer over feesten op de Nehalennia.

In de zomermaanden biedt Rebus Varende Evenementen uitgebreide boottochten van Rotterdam naar Kinderdijk aan.

Dagje varen langs Rotterdam en Kinderdijk in de winter in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.