Met de boot van Rotterdam naar Kinderdijk

Vanuit het drukke centrum van Rotterdam vaart het schip de Nehalennia van Rebus Varende Evenementen van april tot en met oktober naar het prachtige, wereldwijd bekende landschap van Kinderdijk. Bewonder het landschap en de beroemde molens van Kinderdijk: een betoverend stukje Holland. Onderweg geniet je binnen of buiten op het dek van het uitzicht en wat te drinken.

Met de boot naar de molens van Kinderdijk

De bijzondere molens van Kinderdijk

Tijdens de vaartocht wordt uitleg gegeven over alle bezienswaardigheden onderweg. En ja hoor, na een tijdje doemt de bestemming van de dag op aan de horizon: Kinderdijk. Het landschap is wereldwijd bekend om de 19 bijzondere molens die er staan. Dat moet je als echte Hollander natuurlijk eens gezien hebben! Anderhalf tot twee uur lang hebben passagiers de tijd om de molens op eigen gelegenheid te bekijken en foto's te maken.

Adembenemend Rotterdam

Na het bezoek aan de molens is het alweer tijd om terug te varen. Daar wacht de adembenemende skyline van Rotterdam, die niet voor niets een havenstad én een wereldstad genoemd wordt. De bootexcursie naar Kinderdijk vaart in de zomermaanden één keer per dag. Je vertrekt om 12:00 uur uit de haven van Rotterdam en komt hier rond 16:00 uur weer aan.

Meer mogelijkheden

Wil je de Nehalennia inzetten voor je eigen feest of bijeenkomst? Dat kan! Er zijn allerlei mogelijkheden om het schip af te huren voor een
  • vergadering
  • (afstudeer)borrel
  • bruiloft
  • (verjaardags)feest
  • of bedrijfspresentatie
Genieten van lekker eten en drinken kun je prima aan boord van de Nehalennia: er is keuze uit diverse koffietafels en buffetten voor lunch, diner, barbecue of borrel. Voor elk gezelschap wat wils! Het is zelfs mogelijk om een bandje muziek te laten spelen. Lees hier meer over feesten op de Nehalennia.

In de winter biedt Rebus Varende Evenementen vaartochten door Rotterdam aan.

Met de boot van Rotterdam naar Kinderdijk in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Met de boot vanuit de Rotterdamse Havens. Foto: Rebus Varende Evenementen

De brug naar kinderdijk. Foto: Rebus Varende Evenementen

Met de boot vanuit de Rotterdamse Havens. Foto: Rebus Varende Evenementen

Met de boot vanuit de Rotterdamse Havens. Foto: Rebus Varende Evenementen

Met de boot vanuit de Rotterdamse Havens. Foto: Rebus Varende Evenementen

Bewonder de molens van Kinderdijk. Foto: Rebus Varende Evenementen