De Tabaksplant Midgetgolf

De Tabaksplant Midgetgolf

Familiebedrijf De Tabaksplant is al jaren een begrip en dat is geen wonder. Behalve een prachtige midgetgolfbaan heeft dit bedrijf alles in huis voor een bedrijfsuitje, een kinderfeestje of een feestelijke avond.

Midgetgolf

Aan de grens van een prachtig natuurgebied glijden de golfballen naar de hole. Wie lukt het in de minste slagen? De midgetgolfbaan van De Tabaksplant is niet zomaar een baan, maar een internationaal erkende 18-holesbaan. Samen met vrienden of familie midgetgolfen en dan nog een hapje eten? Bij De Tabaksplant is een hele dag vertier te vinden.

Bedrijfsuitje

Ook voor een bedrijfsuitje is midgetgolfen erg leuk! Toch liever iets anders? De Tabaksplant verzorgt verschillende arrangementen. Zo is er bijvoorbeeld een Percussieworkshop. Ook oud-Hollandse spelen, skeltertochten en IVN-wandeltochten door de uiterwaarden zijn mogelijk.

Kinderfeestjes

Kinderen genieten volop van hun verjaardagsfeestje met een huifkartocht, een puzzeltocht of een potje midgetgolf. De Tabaksplant geeft de jarige jet of job de keuze uit vier feestjes.

De Tabaksplant Midgetgolf in Afferden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Tabaksplant Midgetgolf

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.