Het Concertgebouw Amsterdam

Concertgebouw Amsterdam

Het Concertgebouw in Amsterdam is een van de mooiste concertzalen ter wereld, wereldberoemd om zijn prachtige akoestiek. Het gebouw uit 1888 is hét klassieke muziekcentrum van Nederland. Laat je meevoeren met de muziek.

Concertgebouw

Jaarlijks bezoeken ruim 750.000 muziekliefhebbers Het Concertgebouw, waarmee het een van de drukst bezochte concertzalen ter wereld is. Het Concertgebouw biedt muziek voor iedereen: van zeer diverse klassieke muziek tot jeugd-, jazz- en wereldmuziek. Van Janine Jansen en Nicola Benedetti, tot Madeline Bell en Sir John Elliot. Voor iedereen is er wel een concert naar smaak. Het gebouw is ook de thuisbasis van het wereldberoemde Koninklijk Concertgebouworkest. Kom en beleef een onvergetelijke avond uit in Het Concertgebouw!

Concerten van een uur

Dé manier om kennis te maken met Het Concertgebouw zijn Tracks. Dat zijn korte en krachtige 1-uursconcerten. Een uur lang genieten van mooie, live gespeelde muziek. En na afloop van het concert is de bar geopend voor de heerlijkste cocktails!

Kom ook eens kijken in het Concertgebouw Café. Een heerlijke lichte en rustige plek waar je rustig de krant kunt lezen, met vrienden kunt afspreken of met collega's een werkbespreking kunt houden. Bestel een lekkere latte macchiato of geniet van de dagelijks wisselende dagschotel.

Rondleiding door Het Concertgebouw

Geniet van de indrukwekkende architectuur van Het Concertgebouw tijdens een rondleiding! Je krijgt dan een exclusief kijkje achter de schermen. Onder leiding van een gids verken je onder meer de kleedkamers, het podium en de oefenruimtes.

Concertgebouw Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Concertgebouw Amsterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.