Maaspark Boschmolenplas

Maaspark Boschmolenplas

In het vakantiepark Limburgse Maaspark Boschmolenplas is er voor jong en oud genoeg te beleven in en rond het water. Zeilen, surfen of duiken? Of misschien wel genieten van het kabbelende water en een hengeltje werpen.

De diverse typen villa's liggen aan het water, zodat gasten wakker worden met een prachtig uitzicht. Het zuivere water geeft de Boschmolenplas een helderheid die nog maar zelden wordt gevonden. Niet voor niets komen hier tal van duikteams kijken naar het natuurschoon onder water. Het is alle dagen recreëren zonder zorgen dankzij de jachthaven, duikschool en de verhuur van fietsen en skelters. De directe omgeving van het park nodigt uit tot het maken van tal van uitstapjes, naar bijvoorbeeld het witte stadje Thorn, de kernen Beegden en het Kasteel van Heel. Van daaruit voeren schitterende wandel- en fietstochten door Nationale Parken De Groote Peel en De Meinweg langs karakteristieke weidelandschappen, bossen en uitgestrekte heidevelden. Roermond en Maastricht zijn gezellige steden voor een dagje shoppen en cultuursnuiven kan in het Duitse Düsseldorf.

Maaspark Boschmolenplas in Heel leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Maaspark Boschmolenplas

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.