Groepsuitjes op de boerderij Bij Aaltje

Op de boerderij van Bij Aaltje aan de Linie is het allesbehalve stil en vredig, want op dit boerenbedrijf is van alles te beleven! Scheuren in een echte tractor en daarna helpen met kalfjes voeren. Groepen nemen het in de wei tegen elkaar op met echte boerensporten, zoals hooibaal stapelen en heipalen slaan. Liever iets anders doen? Ga boogschieten of speel een van de spannende games!

Doe mee aan één van de leuke activiteiten van Bij Aaltje aan de Linie:

Koken op een vuurtje

Een boerenmaaltijd maakt een familiedag of actief bedrijfsuitje compleet! Ervaar het echte buitenleven en bereid onder begeleiding van ervaren koks heerlijke gerechten op een kampvuur met Vurig Koken. Natuurlijk alleen met echte streekproducten. Lekker! Ook een lunch, een borrel of een gewone barbecue zijn mogelijk. Alle producten komen van de boerderij zelf of uit de streek en zijn dus extra vers en extra lekker. De hamburgers komen bijvoorbeeld van het eigen vee van Bij Aaltje aan de Linie.

Zelf tractor rijden op de boerderij van Bij Aaltje aan de Linie

Vergaderen op het platteland

Naast heel veel actieve uitjes biedt Bij Aaltje aan de Linie ook de mogelijkheid om te vergaderen op de boerderij. In de gemoedelijke vergaderzaal staat een houtkachel en er is een bar. De ruimte is groot genoeg om in groepjes of plenair te vergaderen. Flipboard en wifi zijn beschikbaar op locatie.

De activiteiten van Bij Aaltje aan de Linie lenen zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest.