Bij Aaltje
Groepsuitjes op de boerderij Bij Aaltje

Op de boerderij van Bij Aaltje aan de Linie is het allesbehalve stil en vredig, want op dit boerenbedrijf is van alles te beleven! Scheuren in een echte tractor en daarna helpen met kalfjes voeren. Groepen nemen het in de wei tegen elkaar op met echte boerensporten, zoals hooibaal stapelen en heipalen slaan. Liever iets anders doen? Ga boogschieten of speel een van de spannende games!

Doe mee aan één van de leuke activiteiten van Bij Aaltje aan de Linie:

  • Touwtrekken, vlotten bouwen en een klompenrace: boerensporten in de wei!
  • Ga op boerenstoomcursus! Voer koeien, sorteer eieren en verzorg kalfjes;
  • Een meet and greet met uilen en roofvogels. Durf jij ze vast te houden?
  • Nieuwsgierig? Bekijk alle activiteiten.

Koken op een vuurtje

Een boerenmaaltijd maakt een familiedag of actief bedrijfsuitje compleet! Ervaar het echte buitenleven en bereid onder begeleiding van ervaren koks heerlijke gerechten op een kampvuur met Vurig Koken. Natuurlijk alleen met echte streekproducten. Lekker! Ook een lunch, een borrel of een gewone barbecue zijn mogelijk. Alle producten komen van de boerderij zelf of uit de streek en zijn dus extra vers en extra lekker. De hamburgers komen bijvoorbeeld van het eigen vee van Bij Aaltje aan de Linie.

Vergaderen op het platteland

Naast heel veel actieve uitjes biedt Bij Aaltje aan de Linie ook de mogelijkheid om te vergaderen op de boerderij. In de gemoedelijke vergaderzaal staat een houtkachel en er is een bar. De ruimte is groot genoeg om in groepjes of plenair te vergaderen. Flipboard en wifi zijn beschikbaar op locatie.

Bij Aaltje in Woudenberg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bijaaltje.nl

Bij Aaltje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.