Company Sailing: arrangementen voor bedrijven en groepen

Company Sailing: arrangementen voor bedrijven en groepen

Welkom aan boord! Het frisse Company Sailing uit Zierikzee heeft de wind in de zeilen. Met leuke arrangementen voor families, een groep vrienden of vriendinnen, bedrijven en andere groepen zorgt ze voor onvergetelijke dagen op het water. Huur één van de vijf jachten en ga voor kortere of langere tijd op zeilvakantie, bedwing de Noordzee of verken de Zeeuwse Delta.

Met het bedrijf of een groep weg? Tijdens een zeiltocht met de populaire zeilregattas van Company Sailing staan sportiviteit, competitie en samenwerking centraal. Verschillende teams strijden op het water voor de overwinning. Wie zelf wil zeilen, volgt een spinnaker clinic of doet mee aan een zeilwedstrijd.

De zeilevenementen van Company Sailing worden vanuit Hellevoetsluis of Stellendam gehouden. Het is mogelijk om op andere locaties te starten.

Company Sailing: arrangementen voor bedrijven en groepen in Stellendam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Company Sailing: arrangementen voor bedrijven en groepen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.