Camping Landgoed Börkerheide

Camping Landgoed Börkerheide

In het hart van Drenthe, net buiten het dorp Westerbork, ligt camping Landgoed Börkerheide. Een groot gedeelte van het Landgoed bestaat uit een natuurlijk ven. Kampeer puur natuur en kom tot rust!

Even de benen strekken? Wandel de vrije natuur in en sta met een paar stappen met de heide om de kuiten tussen een kudde Drentse heideschapen. Niet alleen de ongerepte natuurlijke omgeving is genieten, er zijn ook goede voorzieningen, zoals het helder en schoon sanitair, elektrische aansluitingen en gratis gebruik van wifi. Ook kan gratis gebruik worden gemaakt van het mooie buitenzwembad van Westerbork op honderd meter afstand van het Landgoed. Een paar keer per dag komen de beheerders langs om te zien of alles naar wens gaat en om eventuele vragen te beantwoorden, voor de rest worden de vakantiegangers lekker met rust gelaten.

Camping Landgoed Börkerheide in Westerbork leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping Landgoed Börkerheide

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.