Camping De Warme Bossen

Camping De Warme Bossen

Camping De Warme Bossen is een camping gelegen in het Drentse Schoonloo. De kleinschalige familiecamping is geschikt voor mensen die houden van veel rust in een prachtige omgeving.

De omgeving van Schoonloo staat bekend als een van de mooiste gebieden van ons land. Ingesloten door drie staatsboswachterijen en gelegen in het Nationaal Beek- en Esdorpenlandschap Drentse Aa. Gasten kunnen hier eindeloos wandelen en fietsen, genieten van de rust, de ruimte en de prachtige variaties in flora en fauna. Op de camping is een speciaal kinderveldje met een zandbak, speeltoestel met glijbaan, wipkip en springkussen. Tevens is er een prachtig overdekte zandbak met diverse speeltoestellen en met een mooi terras, waar de ouders hun kroost goed kunnen gadeslaan. Op de camping zijn ruime kampeerplaatsen en trekkersplaatsen op beschutte terreinen te vinden. Ook beschikt de camping over een bed & breakfastappartement, twee lodges, blokhutten en een groepsaccommodatie die gehuurd kunnen worden. De Warme Bossen geeft bovendien Pieterpadlopers een warm onthaal!

Camping De Warme Bossen in Schoonloo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Camping De Warme Bossen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.