Kampeerterrein De Olde Bârgen

Kampeerterrein De Olde Bârgen

Op de grote stille heide, met kleine paadjes door bossen en langs vennen. Kampeerterrein De Olde Bârgen is schitterend gelegen in het Nationaal Park Dwingelderveld! Vind hier rust en ruimte in een groene omgeving.

Gasten kunnen met hun eigen tent, caravan, vouwwagen, camper of huifkar komen, of gebruikmaken van de volledig ingerichte eco-trekkershut. Er zijn leuke arrangementen inclusief of exclusief overnachtingen, zoals een cursus vilten, beeldhouwen of een ontbijtservice. Iedere woensdag komt Jaap overheerlijke biologische, vegetarische maaltijden koken onder het afdak op het tentenveld.
De Olde Bârgen is een prima vertrekpunt voor activiteiten op het gebied van natuur, cultuur en sportieve recreatie. In de omgeving is het mooie brinkdorp Dwingeloo te vinden, het groenste dorp van Europa. Ook grotere steden als Meppel, Assen, Steenwijk en Hoogeveen zijn vlakbij. Via het bezoekerscentrum kan aan talloze excursies meegedaan worden.

Kampeerterrein De Olde Bârgen in Dwingeloo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kampeerterrein De Olde Bârgen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.